Έχετε κοντά μαλλιά; Τότε πρέπει να κάνετε αυτό το χτένισμα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μπορεί να μην πειραματίζεται ιδιαίτερα με το στιλ της, το ίδιο όμως δεν μπορούμε να πούμε και για τα μαλλιά της. Από όταν την γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, η τραγουδίστρια έχει κάνει πολλές φορές αλλαγές στα μαλλιά της, από διαφορετικά κουρέματα μέχρι διαφορετικά χρώματα, «παίζοντας» με την εικόνα της. Τους τελευταίους μήνες έχει υιοθετήσει ένα κοντό στιλ μαλλιών με ελαφρώς πιο μακριές φράντζες στο μπροστινό μέρος, το οποίο πρόσφατα έβαψε σκούρο καστανό από κόκκινο που ήταν προηγουμένως.

Αν και δεν έχει κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις με αυτό το look, η τελευταία της εμφάνιση μας άρεσε πολύ, τόσο που σκεφτόμαστε μάλιστα να κόψουμε και εμείς τα μαλλιά μας κοντά. Μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Αθητάκη, η Ελεωνόρα βρέθηκε στο Anodos Live Stage, όπου τραγουδάει ο Πάνος Μουζουράκης και έδειχνε να περνάει πολύ καλά, αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε το hairstyle της.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Έχοντας δώσει φόρα στις φράντζες της προς το μπροστινό μέρος, περιμετρικά του προσώπου, η τραγουδίστρια δημιούργησε ένα look που μας θύμισε κάτι από τα pixie cuts της δεκαετίας του 60. Αν έχετε και εσείς κοντοκουρεμένα μαλλιά, δοκιμάστε το asap για super stylish και ταυτόχρονα κομψές εμφανίσεις!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram