Ελένη Μενεγάκη: Τι δεν της ζητούν ποτέ τα τέσσερα παιδιά της;

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πει πολλές φορές ότι δεν είναι fan των γλυκών και προτιμάει πάντα τα αλμυρά ενώ έχει δείξει την προτίμησή της πολλές φορές στα μακαρόνια. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Πέμπτης μπήκε στην κουζίνα, παρέα με τον Γιώργο Παπακώστα και τη Νάνσυ Παραδεισανού και έφτιαξαν φανταστικά σοκολατένια μπισκότα.

Η Ελένη εν μέσω συζήτησης αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να τα φτιάξει μάλιστα σήμερα το απόγευμα για την οικογένειά της, κάτι που δεν κάνει συχνά καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Λάτσιου-Μενεγάκη-Παντζοπούλου δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα γλυκά. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά:

«Σπάνια να πάρω κανα γλυκό και ακόμα πιο σπάνια να έχω να μπω στην κουζίνα για γλυκό… Είμαι του φαγητού. Δεν τρώνε τα παιδιά μου γλυκό γιατί δεν έτρωγα εγώ. Ούτε παγωτά ζητάνε. Αν τα πάρω βέβαια, σε μια ημέρα θα φαγωθούν. Δεν τα ζητάνε όμως τα γλυκά».

Εμάς μας φαίνεται περίεργο που η Ελένη δεν αγαπάει τα γλυκά και ιδιαίτερα που δεν τα ζητούν τα παιδιά της καθώς όλα τα παιδάκια έχουν μια αδυναμία στη ζάχαρη και σε κάθε είδους γλυκίσματα. Ας μην συζητήσουμε για εμάς που κάθε απόγευμα μας πιάνει απελπισία για ένα γλυκό. Μπράβο Ελένη για την εγκράτεια. Όχι μπράβο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα