Δείτε τι συνέβη στην Exclusive συνάντηση της La Mer στο Island Private House

Με ένα πριβέ μεσημεριανό κάλεσμα στο παραθαλάσσιο Private House του Island, ο κορυφαίος οίκος ομορφιάς La Mer, υποδέχθηκε μερικούς από τους πιο πιστούς οπαδούς του με αφορμή το επαναλανσάρισμα του best seller πανίσχυρου ορού The Concentrate.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας του hero product της La Mer, για το διήμερο εκπαιδευτικό workshop της οποίας βρέθηκε στην Ελλάδα ο Rodolphe Bories, Regional Education Manager του οίκου. Ο Γάλλος guru της κοσμετολογίας με την Πέπυ Σιούτη, Γενική Διευθύντρια La Mer Balkans και την ομάδα της υποδέχτηκε έξι φανατικούς λάτρεις του brand, οι οποίοι είχαν ανταποκριθεί δύο εβδομάδες πριν στην πρό(σ)κληση της αγαπημένης τους μάρκας να δοκιμάσουν το The Concetrate και να ανακαλύψουν τις μοναδικές αναπλαστικές του ιδιότητες.

Χρυσάνθη Κουρούπη, Βάσια Κωσταρά

Στον ειδικά διαμορφωμένο φιλόξενο χώρο του Island Private House με φόντο την ειδυλλιακή αθηναϊκή ριβιέρα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν έναν ζεστό διάλογο με τον ξένο εκπρόσωπο και την ελληνική ομάδα της La Mer, καταθέτοντας τις προσωπικές βιωματικές μαρτυρίες τους από τη χρήση του πολύτιμου ελιξιρίου περιποίησης. Μολονότι προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους, και με διαφορετικό lifestyle, όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα αποτελέσματα του The Concetrate, επιβεβαιώνοντας το κοινό σημείο αναφοράς που έχουν: τον άρρηκτο δεσμό τους με τη La Mer.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι έλαβαν μεταξύ άλλων ως ευχαριστήριο δώρο τη θρυλική Crème de La Mer –το πολυτελές πορσελάνινο βαζάκι της οποίας είχε διακοσμηθεί με τα αρχικά τους από λαμπερά crystal stones- και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ξεχωριστή συνάντηση με την αγαπημένη τους μάρκα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram