Η athleisure εμφάνιση του MadWalk που έκλεψε τις εντυπώσεις

Γι’ άλλη μία φορά, το ελληνικό luxury activewear brand, BAYA έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα… Να μας εντυπωσιάζει! Που; Μα φυσικά στη σκηνή του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Παρουσιάστρια της βραδιάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έδωσε την έναρξη του fashion & music show, από το οποίο δε θα μπορούσε να λείπει το brand που υμνεί την ελευθερία και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, το BAYA Fit.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και μοντέλα τα έδωσαν όλα στη σκηνή, τραγουδώντας μοναδικές επιτυχίες και περπατώντας στην εντυπωσιακή πασαρέλα του MADWALK 2019, με την Βάλια Χατζηθεοδώρου να κερδίζει τις εντυπώσεις με την athleisure εμφάνιση της, την ώρα που η Ευαγγελία Αραβανή  τραγουδούσε το «Καταπληκτικά», συνοδεύοντας το catwalk των Τhe Designer’s Lab.

Το αγαπημένο κορίτσι του Instagram, περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες από τη νέα συλλογή του brand,  EPISODE V “BODYREVOLUTION”.

Μια συλλογή που για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει και να είναι ελεύθερη σε κάθε της εμφάνιση, με επαναστατικό πνεύμα που σέβεται την ταυτότητα της και αντεπεξέρχεται με επιτυχία σε κάθε ρόλο!

Δες ΕΔΩ τη νέα συλλογή της BAYA FIT

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram