Διστάζετε να τριμάρετε μόνες σας τις αφέλειες; Κάντε το όπως η Global Beauty Director της Estée Lauder

Μπορεί το καρέ –στην κοντή και πιο μακριά εκδοχή του- να είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε κούρεμα, υπάρχει όμως ένα ακόμα που «ροκανίζει την καρέκλα του». Άλλοι το χαρακτηρίζουν ως το je ne sais quoi hairstyle των Γαλλίδων, άλλοι ως το πιο σέξι στιλ κουρέματος και άλλοι ως το συνώνυμο της αθωότητας. Στην πραγματικότητα, οι αφέλειες είναι όλα τα παραπάνω – μπορούν να δείξουν στιλιζαρισμένες, ανέμελες, σαγηνευτικές ή girly. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως απαιτούν προσπάθεια για να διατηρηθούν, αφού χρειάζεται να κόβονται/τριμάρονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Εκτός αν μένετε δίπλα σε κομμωτήριο ή είναι η μαμά/αδερφή σας κομμώτρια, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να κλείνετε συνέχεια ραντεβού και να «κλέβετε» από το πρόγραμμά σας χρόνο για να συντηρήσει τις αφέλειές σας ένας επαγγελματίας. Είναι όμως πραγματικά αναγκαίο; Πιστέψτε μας, δεν είναι τόσο δύσκολο να τις τριμάρετε μόνες σας στο σπίτι για να γλυτώσετε χρόνο και χρήματα, αρκεί να ξέρετε τον σωστό τρόπο. Και ποιος καλύτερος να σας δείξει πώς να το κάνετε από τη γαλλίδα girl crush μας και Global Beauty Director της Estée Lauder, Violette;

Στο βίντεο παρακάτω, σας δείχνει τον πιο εύκολο και σίγουρο τρόπο να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Καλή επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

Δεν αντέχετε τα προϊόντα που αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα; Τότε θα λατρέψετε αυτή τη σειρά ενυδάτωσης

Λάουρα Νάργες: Το σταθερό, κόκκινο κραγιόν που φοράει στοιχίζει μόλις €3,50

Βρήκαμε την οικονομική κρέμα σμίλευσης σώματος που χρησιμοποιεί η Ελένη Φουρέιρα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram