Διαγωνισμός: 10 τυχερές θα κερδίσουν από 1 υγρό κραγιόν Melted Matte της Too Faced

Μόλις χθες σας μιλήσαμε για τα προϊόντα της Too Faced που ξεχωρίζουν οι beauty editors του InStyle, μεταξύ των οποίων είναι τα Melted Matte υγρά κραγιόν. Σήμερα σας δίνουμε τη δυνατότητα να τα αποκτήσετε για να καταλάβετε μόνες σας γιατί έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά μας!

Τα Melted Matte της Too Faced ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους: απλώνονται τόσο εύκολα όσο ένα lip gloss, στεγνώνουν γρήγορα και αποκτούν την τέλεια ματ υφή που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Εμπλουτισμένα με ένα συστατικό που δίνει όγκο και γεμίζει, τα Melted Matte χαρίζουν πλούσιο χρώμα που διαρκεί για ώρες, χωρίς να αφυδατώνουν καθόλου τα χείλη.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 13/12/2016 έως τις  20/12/2016 και δέκα (10) τυχερές θα κερδίσουν από 1 υγρό κραγιόν Melted Matte της Too Faced στις αποχρώσεις Bend & Snap ή Child Star. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 21/12/2016 στο instyle.gr

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και Sephora καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21/12/2016 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr om ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο email δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).
  • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.