Το TikTok έχει την τεχνική τής Marilyn Monroe για πιο ελκυστικό βλέμμα
Credit: Marilyn Monroe/Instagram

Είναι κάπως παράξενο να λέμε ότι η Marilyn Monroe κάνει comeback, όταν η θρύλος της οθόνης του Χόλυγουντ δεν έφυγε ποτέ από τη pop κουλτούρα ακόμα και μετά τον θάνατό της το 1962. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό της έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Φυσικά, ένας από τους κύριους λόγους, είναι η εμφάνιση της Kim Kardashian που επέλεξε να φορέσει το φόρεμα της Marilyn στο φετινό Met Ball.

Έτσι, βλέπουμε βιντεάκια στο TikTok να γίνονται viral, αποκαλύπτοντας τα καλύτερα makeup μυστικά της.

Ο προσωπικός make-up artist της Marilyn, Allan Snyder, ήταν αναμφισβήτητα αρκετά καινοτόμος για την εποχή του. Είχε την ικανότητα να χρησιμοποιεί ένα μόνο προϊόν για πολλαπλούς σκοπούς, όπως τη βαζελίνη ως highlighter και βέβαια είναι αυτός που ευθύνεται για την iconic εικόνα της Marilyn που εξακολουθεί να υπάρχει για εδώ και 60 χρόνια.

Κόκκινα glossy χείλη, φρύδια σε σχήμα τόξου, και αυτό το ελκυστικό βλέμμα. Ο Allan ήξερε ακριβώς πώς να αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά της Marilyn και πλέον το makeup κόλπο του με το eyeliner έχει φτάσει στα χέρια όλων μας.

Για να πετύχει το θηλυκό, αισθησιακό βλέμμα, ο Allan δημιουργούσε ένα εφέ διπλής γραμμής eyeliner, τραβώντας μια απαλή γραμμή από την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων της και γεμίζοντας το κενό μεταξύ αυτής και του eyeliner στις πάνω βλεφαρίδες της με ένα nude χρώμα, κάνοντας έτσι, τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Ο make-up artist Scortezzbeauty μοιράστηκε την τεχνική του Allan στο TikTok και όλοι βάλθηκαν να το δοκιμάσουν. Το baby wing όπως αποκαλείται, στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων της Marilyn υποτίθεται ότι μιμείται μια φυσική σκιά, οπότε πείτε αντίο στο υγρό eyeliner και προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε μία σκιά έτσι ώστε να δημιουργήσετε μία αχνή γραμμή.

@tillswils

forever the most beautiful woman to have ever grace the earth that is Marilyn <3

♬ I Wanna Be Loved By You – Marilyn Monroe

Η συγκεκριμένη τεχνική όχι μόνο κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα χάρη στην ψευδαίσθηση του eyeliner στο φυσικό χρώμα του δέρματος, αλλά η σκιά στις κάτω βλεφαρίδες κάνει επίσης τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα