Παθιασμένες σταρ του Χόλυγουντ υπογράφουν τη μεγαλύτερη τάση της κοσμητολογίας
Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame

Αυτήν τη στιγμή τα πιο αναγνωρίσιμα beauty brands παγκοσμίως διαθέτουν μια συλλογή από καινοτόμες συνθέσεις με ασύγκριτα αποτελέσματα, με τα μεγαλύτερα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής του πλανήτη να τα υπογράφουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ιδέα ενός beauty brand που υπογράφει κάθε επώνυμη περσόνα δείχνει να αποτελεί αυτήν τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα trends της κοσμητολογίας.

Η Rihanna, η Jennifer Lopez, η Drew Barrymore, η Selena Gomez και η Jennifer Aniston είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα ομορφιάς αυτή τη στιγμή, καθώς τα beauty brands τους είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος. Το φαινόμενο αυτό δείχνει να παίρνει πια μια άνευ προηγουμένου διάσταση στην αγορά της βιομηχανίας ομορφιάς.

Σήμερα, οι επώνυμες περσόνες δεν μένουν μόνο στο να είναι τα πρόσωπα μιας μεγάλης εταιρείας προϊόντων περιποίησης, μακιγιάζ, μαλλιών ή αρωμάτων, αλλά δημιουργούν και λασνάρουν τα δικά τους ομώνυμα beauty brands, θέλοντας να μοιραστούν τις προσωπικές αισθήσεις και πεποιθήσεις τους και να κάνουν προφανώς και το δικό τους ταμείο.

Ο 21ος αιώνας έχει δει μια άνοδο σε όλα τα beauty brands που ιδρύθηκαν από διασημότητες, μεταξύ αυτών: Kim Kardashian, Kylie Jenner, Cindy Crawford, Alicia Keys και Victoria Beckham. Κι όλες τους φαίνεται να έχουν ένα ισχυρό δέλεαρ επιχειρηματικότητας, σε μια συγκυρία έντονης διάθεσης για μεγαλύτερη σύνδεση με το κοινό τους.

To κείμενο δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό InStyle.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα