Κι όμως, η Ellen DeGeneres εισχωρεί στον κόσμο της περιποίησης!
photo by instagram.com/kindscience/

Μπορεί η εκπομπή της να τελειώνει, αλλά η Ellen DeGeneres ξεκινάει ένα νέο εγχείρημα, που θα έχει να κάνει με την περιποίηση της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο της Daily Mail, η DeGeneres ανακοίνωσε την έναρξη της σειράς περιποίησης στην εκπομπή της λίγες ημέρες πριν, την οποία κι ονομάζει Kind Science .

Η σειρά περιποίησης που θα βγει στα ράφια μέσα στο μήνα, ετοιμαζόταν για πάνω από τρία χρόνια.

«Υπάρχει κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη», φαίνεται να λέει η DeGeneres κατά το τελευταίο της επεισόδιο. «Δουλεύω πάνω σε αυτό τρία χρόνια και είμαι ενθουσιασμένη που θα το μοιραστώ μαζί σας σήμερα. Τελικά κατάλαβα πώς να απενεργοποιήσω τον φακό στο τηλέφωνό μου». Χωρίς άλλα αστεία, η οικοδέσποινα του talkshow συνεχίζει: «Έχω μια σειρά περιποίησης επιδερμίδας που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου και τη λένε Kind Science. Είναι μια σειρά προϊόντων περιποίησης, που έχει πραγματικά αποτελέσματα για όλες τις ηλικίες. Είναι πάρα πολύ καλή κι είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το εγχείρημα».

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμη ακριβώς πόσα και τι προϊόντα θα συμπεριληφθούν στο λανσάρισμα, αλλά το μήνυμα στην ιστοσελίδα δίνει μια αρκετά καθαρή τοποθέτηση, καθώς προτείνει: “Αγκαλιάστε την ηλικία σας κι όχι τις ρυτίδες σας!”

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν κοινοποιηθεί η σειρά θα είναι cruelty free, καθώς και φιλική για το δέρμα, αλλά και προς το περιβάλλον.

εις το επανιδείν

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα