Εσείς τι πιστεύετε ότι ετοιμάζει η Meghan Markle για τον κόσμο της ομορφιάς;
photo by instagram.com/meghanmarkle_official/

H Meghan Markle έχει εμπνεύσει χιλιάδες άρθρα ομορφιάς, ενώ έχουν γραφτεί πάνω από 88,5 εκατομμύρια κείμενα(!) που αφορούν τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Κι όλα φαίνεται να είναι υπεραρκετά για να οδηγήσουν τη δραστήρια Δούκισσα του Σάσεξ σε νέα επιχειρηματικά σχέδια. Φήμες τη θέλουν να ετοιμάζει τη δική της beauty σειρά προϊόντων και ο κόσμος στα social media ήδη παραληρεί.

Μετά τις αναφορές ότι η Meghan και ο Harry έχουν συναντηθεί με τον συνιδρυτή της Guthy-Renker πολλές φορές φέτος, ενώ φωτογραφήθηκαν να επισκέπτεται και το κτήμα τους, οι εικασίες άρχισαν να πληθαίνουν. Για την ιστορία, η Guthy-Renker είναι μια μεγάλη εταιρεία μάρκετινγκ που είναι υπεύθυνη για ένα χαρτοφυλάκιο μερικών από τις καλύτερες σειρές beauty προϊόντων διασημοτήτων, με την JLo Beauty και την Cindy Crawford’s Meaningful Beauty, να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις.

Τώρα, ενώ δεν θα αμφιβάλλαμε αν το project είναι του πρίγκιπα Harry, καθώς  έχει μια εξαιρετική ρουτίνα περιποίησης, πιθανολογούμε ότι η Meghan κάτι δικό της έχει στα σκαριά.

Η Meghan Markle έχει τον τρόπο της να κρατάει τον πλανήτη beauty σε μια εγρήγορση. Μην ξεχνάμε ότι χρησιμοποίησε τον πρωτοπόρο της βιομηχανίας George Northwood για να φτιάξει τα μαλλιά του γάμου της (μία εμφάνιση για την οποία ο Northwood εξακολουθεί να λαμβάνει ερωτήσεις περίπου τέσσερα χρόνια μετά).

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα μετά την αποχώρησή του από τη Βασιλική Οικογένεια το 2020. Μια συμφωνία με το Netflix, ένα συμβόλαιο για podcast με το Spotify και το βιβλίο της Meghan είναι μόνο μερικές από τις επιχειρηματικές κινήσεις που το δίδυμο έχει σημειώσει με επιτυχία σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών, και αυτό χωρίς να υπολογίζεται η άφιξη των δύο παιδιών τους Archie και Lilibet.

Δεν μένει παρά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα