Η μεγάλη αλλαγή των μαλλιών της Charlize Theron έχει προκαλέσει πληθώρα συζητήσεων
Photo by Toni Anne Barson/WireImage

Η αλήθεια είναι ότι η Charlize πάντα προκαλεί κύματα ενθουσιασμού με τις εμφανίσεις της. Είναι απ’ αυτές τις περσόνες που ό,τι κι αν κάνει (κι όπως) ξεχωρίζει για τη γοητεία και το σεξ απίλ της. Κι αυτή η φορά είναι μια τέτοια. Αν και κάπως παράδοξη θα έβρισκε κάποιος ειδικός αυτή την αλλαγή στο χρώμα της, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι η ίδια φαίνεται να έχει το λόγο της…

Κρατήστε το μήνυμα πριν περάσουμε στην ιστορία. Σπάστε τους κανόνες. Γι’ αυτό υπάρχουν, για να σπάνε. Αντί για ανοιχτόχρωμες ανταύγειες και ξάνοιγμα του ξανθού της κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, μένουμε για αρκετή ώρα στο τελευταίο της ποστάρισμα στο instagram, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε το γιατί τώρα…

Για την ιστορία, αυτή η αλλιώτικη εμφάνιση σε χρώμα και κουπ είναι από το Africa Outreach Project Gala, που διοργάνωσε η ίδια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το hair look της εξέπληξε τους πάντες.

H αλήθεια είναι ότι τα ξανθά μαλλιά της έχουν μια ολόδική της signature υπογραφή, ενώ αυτό το νέο σκούρο σοκολά χρώμα σε συνδυασμό με την εναλλακτική ασύμμετρη κουπ προκαλεί πληθώρα συζητήσεων (ακόμη και κάτω από το insta της), αλλά για όσους την αγαπάμε η Charlin θα είναι πάντα η θεότητα της ατόφιας λάμψης (ό,τι κι αν κάνει με το χρώμα και το κούρεμα).

Στο μεταξύ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η πιο σκούρα απόχρωση να είναι για ρόλο, αλλά με καμία σιγουριά δεν τα λέμε αυτά. 

Τα μαλλιά της είναι κυρίως ξανθιά στο Instagram της, εκτός από ένα teaser trailer για την επερχόμενη ταινία του Netflix, The School for Good and Evil , που βασίζεται στη σειρά βιβλίων. Οι θαυμαστές των βιβλίων είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την ταινία, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. 

εις το επανιδείν!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα