Η Maisie Williams υιοθέτησε τα bleached eyebrows…και έγινε άλλος άνθρωπος
Instagram @maisie_williams

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο trend των bleached eyebrows, το οποίο γίνεται σιγά σιγά mainstream για τους πολύ τολμηρούς.

Τα πλατινέ ”ξανοιγμένα” φρύδια έχουν γίνει η μεγάλη αγάπη του Χόλιγουντ, με διάσημες κυρίες να το υιοθετούν όλο και πιο συχνά, είτε ως προσωρινή αλλαγή για κάποια εμφάνιση ή φωτογράφισή τους, είτε ως κάτι πιο μόνιμο για μία πιο… bold αλλαγή.

Η Maisie Williams, προσωπική αγαπημένη και η πιο hardcore χαρακτήρας, από τη σειρά Game Of Thrones, ενέδωσε και εκείνη στο εν λόγω trend και έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος (ίσως έπρεπε να έχει τολμήσει τα φρύδια αυτά και για το ρόλο της στη σειρά).

 

Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε με minimal μακιγιάζ και τα edgy bleached brows στο κόκκινο χαλί των Brit Awards, μαζί με την Taylor Swift. Το παράξενο είναι μάλιστα, πως υποστήριξε τόσο καλά το edgy αυτό look, που προσέξαμε τα φρύδια της μόνο αφού κοιτάξαμε τη φωτογραφία της πολλές φορές.

Μας αρέσει πάρα πολύ, όχι μόνο γιατί τόλμησε να ξανοίξει τα φρύδια της αλλά όπως είδαμε και σε πρόσφατη φωτογραφία της στο instagram, τα έχει ακόμα! Το ψάξαμε κι εμείς λίγο παραπάνω και ανακαλύψαμε πως κατά πάσα πιθανότητα, έβαψε (ή καλύτερα ξέβαψε) τα φρύδια της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου για την βιογραφική ταινία των Sex Pistols, στην οποία θα ενσαρκώσει την Pamela Rooke. Μένει να δούμε λοιπόν αν έχουμε δίκιο!

Maisie, Valar Morghulis!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα