Το πιο αμφιλεγόμενο brow trend επανήλθε δυναμικά

Photo by Rachel Mcdermott

Το έχουμε πει αρκετές φορές και ποτέ δεν είναι βαρετό, πως τα φρύδια είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου (αν όχι το σημαντικότερο). Μπορούν, ανάλογα με το πώς θα επιλέξουμε να τα στιλιζάρουμε, να απογειώσουν κάθε makeup look και δίκαια έχουν τον τίτλο, του κάδρου του προσώπου.

Όσο αγαπάμε τα φρύδια, άλλο τόσο αγαπάμε να ψάχνουμε και να δοκιμάζουμε trends για τα φρύδια κι αυτό δεν είναι μυστικό. Τώρα όμως επανήλθε στο προσκήνιο ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα brow trends, το οποίο κανείς ή θα το αγαπά ή θα το μισεί. Μέση λύση δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπάρχει… Θα αγαπά να το βλέπει και θα δυσκολεύεται να το κάνει.

Το έχουμε δει στις πασαρέλες, στο κόκκινο χαλί, σε διάφορες εμφανίσεις διασήμων, κυρίως στα πλαίσια δημοσίων εμφανίσεων δηλαδή και όχι σαν μόνιμη αλλαγή.

Ο λόγος για τα bleached eyebrows που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν στο διαδίκτυο και είναι αυτό που φαντάζεστε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Πρόκειται για πλατινέ ‘’ξανοιγμένα’’ φρύδια τα οποία είναι σχεδόν αόρατα στο πρόσωπο. Είναι αναμφισβήτητα μία δύσκολη απόφαση το να ενδώσει κανείς στα bleached brows και απευθύνεται στους πολύ τολμηρούς, όμως καθώς είναι και από μόνη της μία statement επιλογή, οι λάτρεις της μόδας και του edgy μακιγιάζ το έχουν ήδη αγαπήσει και δοκιμάσει.

Kim Kardashian, Katy Perry, Madonna, Lady Gaga είναι μόνο μερικές από τις πιο διάσημες περσόνες του Χόλιγουντ, οι οποίες τόλμησαν το trend –που μεταξύ μας τους πήγαινε πολύ- και το έφεραν πάλι στο προσκήνιο.

Το βασικό ερώτημα όμως είναι πόσοι από εμάς θα τολμούσαν τα ξανοιγμένα φρύδια στην κανονική τους ζωή. Αν απαντήσατε θετικά, τότε καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τη γνώμη ενός brow expert και να μην το επιχειρήσετε μόνες σας, γιατί πριν από τα trend αγαπάμε πρώτα τα φρύδια μας!

Εις το επανιδείν!