Η Κρις Τζένερ λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών
Photo Instagram @krisjenner

Η Κρις Τζένερ έχει αποδείξει πόσο επιχειρηματικό μυαλό διαθέτει, αφού κατάφερε να κάνει γνωστές και πάμπλουτες όλες τις κόρες της. Την καθεμία για διαφορετικό λόγο.

Η μάμα…τζερ των Καρντάσιανς, επένδυσε τώρα και στον εαυτό της, λανσάροντας, όπως όλα δείχνουν, τη δική της σειρά καλλυντικών, ενώ φημολογείται πως έχει ήδη υποβάλει έγγραφα για την απόκτηση των εμπορικών σημάτων για την επωνυμία “Kris Jenner Beauty”, “Kris Jenner Skin” και την “Kris Jenner Skin Care”.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Η ίδια, δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει κάτι δημοσίως, αλλά στα έγγραφα αναφέρεται πως πρόκειται για ένα λανσάρισμα πολλών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων και κρεμικής περιποίησης, αρωμάτων, περιποίησης μαλλιών, νυχιών και άλλων καλλυντικών.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Η Κρις Τζένερ έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 40 εκατομμύρια ακόλουθους, κάτι που προμηνύει και την επιτυχία της.

Μια ματιά στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί για να αποδείξει ότι κατέχει την τέχνη της διαφήμισης και λαμβάνοντας υπόψη το τι θα μπορούσε να συμβεί όταν χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνογνωσία μάρκετινγκ για τη δική της πρόοδο, είμαστε σίγουροι πως θα ξεπεράσει και την επιτυχία των παιδιών της.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας έχει μάθει η Κρις Τζένερ, είναι πως –τουλάχιστον επιχειρηματικά- δεν πρέπει να την υποτιμά κανείς.

καλό μήνα!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα