Δανάη Μπάρκα: Η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της και το… υπονοούμενο
Η Δανάη Μπάρκα με τον σκύλο της
Credit: ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ/Instagram

Η Δανάη Μπάρκα δεν διστάζει να πειραματίζεται με την εξωτερική της εμφάνιση και να τολμά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» υιοθέτησε ένα νέο look στα μαλλιά και η αλλαγή είναι θεαματική!

Συγκεκριμένα, από καστανή έγινε ξανθιά ενώ πρόσθεσε και μήκος. Έτσι η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στο Instagram ξανθιά με μακριά μαλλιά αφήνοντας τους followers της με το στόμα ανοιχτό. Η ίδια μάλιστα άφησε υπονοούμενα πως έρχονται και άλλες αλλαγές.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε η παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν αλλάζει το look της συνήθως αλλάζει και κάτι στην ζωή της!

Το νέο look της Δανάης Μπάρκα

«Ξέρετε πόσο τρελαίνομαι να αλλάζω τα μαλλιά μου; Το ξανθό χρώμα το πρωτοέκανα στα 19 και από τότε πάντα το ζητάω αλλά πειραματίζομαι με διάφορα αναλόγως την διάθεση. Για να σας είμαι ειλικρινής συνήθως όταν αλλάζει κάτι στην ζωή μου ή όταν παίρνω κάποιες αποφάσεις πειράζω και τα μαλλιά μου, οπότε τρέχω στον Νικόλα, του περιγράφω την κατάσταση που ζω, το χρώμα περίπου που θέλω και δεν ξανά ασχολούμαι. Απλά κλείνω τα μάτια και κάνει ό,τι θέλει εκείνος. Όταν ανοίγω τα μάτια μου έχω αυτό που ονειρευόμουν κάθε φορά. Εγώ τον λέω “μάγο μου”, οι υπόλοιποι τον λένε απλά “τον καλύτερο που υπάρχει”. Ας φωτίσουμε λοιπόν αυτή την περίοδο, μέχρι να ξανά τρέξω στο Νικόλα!», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα