Ανατριχιαστικές απειλές κατά της ζωής των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa από Ισραηλινούς ράπερ
H Dua Lipa
Credit: Dua Lipa/Instagram

Δύο Ισραηλινοί ράπερ καλούν σε δολοφονία της Dua Lipa, της Bella Hadid αλλά και της Mia Khalifa σε ένα αμφιλεγόμενο ραπ τραγούδι που έχει γίνει ο ανεπίσημος πολεμικός ύμνος.

Οι ράπερ, Ness και Stilla, κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους Harbu Darbu πριν από τρεις μήνες και έκτοτε εχει 18 εκατ. θεάσεις στο YouTube.

Στο τραγούδι, οι μουσικοί απειλούν τις τρεις διασημότητες, οι οποίες έχουν εκφράσει όλες αντιπολεμικά αισθήματα, υποστηρίζοντας ότι οι ισραηλινές δυνάμεις θα “ρίξουν καταιγίδα πάνω τους”.

Ο Ness και η Stilla χορεύουν, κάνοντας σημάδια όπλων με φόντο την έρημο.

Το τραγούδι είναι στα εβραϊκά, αλλά όταν μεταφράζεται στα αγγλικά, είναι ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα είναι επιθετικό. Ο τίτλος, Harbu Darbu, σημαίνει χάος. “Ηλίθιοι, ορκίζομαι ότι δεν θα υπάρξει συγχώρεση” δεσμεύονται οι ράπερ. Ο Ness και η Stilla συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τη Χαμάς, υποστηρίζοντας ότι όταν φωνάζουν “ελευθερώστε την Παλαιστίνη” ακούγεται σαν “πακέτο διακοπών”.

Ο τελευταίος στίχος ξεκινά λέγοντας “θα ρίξουμε καταιγίδα πάνω σας” και επαναλαμβάνει τη γραμμή: “Κάθε σκύλος παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος”.

Το τραγούδι αυτό ξεκινά με τους αρχηγούς της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, αλλά στη συνέχεια στοχοποιούνται οι τρεις διασημότητες.

Κάθε σκύλος παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος. Bella Hadid, Dua Lipa, Mia Khalifa. Κάθε σκύλος παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος. Όλες οι μονάδες των IDF έρχονται για να κάνουν Harbu Darbu στο κεφάλι τους”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα