Τα πιο stylish χτενίσματα τα είδαμε στο Παρίσι έξω από το show της Loewe

Σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, η μόδα ζουμάρει στην κίνηση και τα μαλλιά στέκονται μπροστά από μικρές στιγμές, προκειμένου να αναδείξουν τη δυναμική, τη διάθεση και την αίσθηση που θέλει να αφήσει κάθε περσόνα στο πέρασμά της.

Aνεπιτήδευτα κοντά καρέ, ανάλαφρα και μακριά μαλλιά δείχνουν καθησυχαστικά απέναντι στα θέλω και στα μπορώ μιας εποχής, που έχει ανάγκη να αφήσει στην άκρη την όποια επιτηδευμένη τελειότητα.

Μια μαεστρία εντοπίστηκε και στις κοντές κουπ, που σχεδόν πάντα αναδεικνύουν τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση. Κι όταν τα επιλέγετε συνδυάστε τα με αξεσουάρ και ρούχα που ισορροπούν τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ σας.

Στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού τα χτενίσματα που πρωταγωνίστησαν στους δρόμους της γαλλικής πόλης δείχνουν τις τάσεις.

Ο πλούσιος όγκος και η κίνηση στα μακριά μαλλιά αποδεικνύουν ακόμη μια φορά ότι η πιο συγκλονιστική λάμψη είναι αυτή που εκπέμπει η ενέργειά σας, όταν αισθάνεστε καλά μέσα σας και κινείστε ελεύθερα και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τα μαλλιά που μας τράβηξαν την προσοχή πάντως ήταν υγιή και λαμπερά και κυρίως σε φυσικά χρώματα.

Ρίχνοντας μια ματιά σε κάποια φωτογραφικά κλικς που μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι μπορείτε να παρατηρήσετε και να αποκωδικοποιήσετε κάθε λεπτομέρεια. Οι σκουρόχρωμες ρίζες (ή και οι ανοιχτόχρωμες άκρες – όπως και στην κεντρική φωτογραφία), καθώς και οι αλογοουρές είχαν την τιμητική τους.

Ανάμεσα σ’ όλα αυτά, δείτε τις δικές σας επιθυμίες και ξεσηκώστε την όποια τάση, φέρνοντάς την τελικά στα μέτρα σας.

εις το επανιδείν

φωτογραφίες vasilikitalasoglou

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα