Η νέα σειρά σώματος για τις ραγάδες και τις κηλίδες που πρέπει επειγόντως να τσεκάρετε
σειρά σώματος για ραγάδες και κηλίδες
Credit: Unsplash

Η NIVEA επεκτείνει την εξαιρετικά αποτελεσματική και επιτυχημένη σειρά  LUMINOUS630® και στη φροντίδα του σώματος. Η Νο. 1 μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας στον κόσμο δημιουργεί νέες καινοτομίες.

Η ανοιξιάτικη σεζόν είναι γεγονός και πριν καν το καταλάβουμε, θα έρθει το καλοκαίρι. Και μαζί με αυτό, οι εμφανίσεις μας με μαγιό. Αντικρίζοντας λοιπόν το είδωλό μας στον καθρέφτη, μικρές ατέλειες, όπως ραγάδες ή καφέ κηλίδες από τον ήλιο μπορούν να μας γίνουν εμμονή. Δεν θα τις αφήσουμε.

Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία της σειράς περιποίησης προσώπου LUMINOUS630®, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες, η NIVEA εισάγει τον μοναδικό τρόπο δράσης της σε μια νέα σειρά περιποίησης σώματος, η οποία βελτιώνει την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας, μειώνοντας ορατά την εμφάνιση των ραγάδων και των δυσχρωμιών από τον ήλιο.

Η σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630®

Σημειώσαμε δύο καινοτόμες λύσεις για το σώμα με διαφορετική υφή που έχουν πραγματικά αποτελέσματα. Πάνω σε τι; Στη μείωση της ορατότητας των ραγάδων, αλλά και των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο:

NIVEA LUMINOUS630® Anti Stretch Marks Body Oil-Serum

Η σύνθεση του NIVEA LUMINOUS630® Oil-Serum, με το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό LUMINOUS630®, εξισορροπεί την παραγωγή μελανίνης και εξομαλύνει την όψη των ραγάδων. Αυτό μπορεί να ισχύει και για τις παλαιότερες ραγάδες. Επιπλέον το τακτικό μασάζ με την προηγμένη αυτή σύνθεση θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποφυγή δημιουργίας νέων. Μάλιστα, το 97% των γυναικών που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι θα συνέχιζαν να το χρησιμοποιούν για να διατηρήσουν τα αποτελέσματα.

Το NIVEA LUMINOUS630® Anti Stretch Marks Body Oil-Serum αποδεικνύει την εξαιρετική αποτελεσματικότητά του, μειώνοντας σημαντικά την εμφάνιση ραγάδων έπειτα από μόλις 2 εβδομάδες.

NIVEA LUMINOUS630® Anti Spots & Marks Body Cream

Η Κρέμα Σώματος Πολλαπλών Χρήσεων NIVEA LUMINOUS630® Anti Μarks & Spots έχει ενυδατική σύνθεση 48 ωρών, προσφέροντας εντατική θρέψη στην επιδερμίδα. Παράλληλα, με συστηματική χρήση, μειώνει την ορατότητα των ραγάδων και των καφέ κηλίδων από τον ήλιο μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες.

Όταν οι ραγάδες, οι καφέ κηλίδες και οι ατέλειες από τον ήλιο μας απασχολούν, η NIVEA προσπαθεί να μας βοηθήσει να εστιάσουμε στο εδώ και τώρα, απολαμβάνοντας τις στιγμές μας.

Η ανακάλυψη του επαναστατικού μορίου έπειτα από εντατική έρευνα

Έπειτα από 10 χρόνια εντατικής έρευνας και εξέτασης περισσότερων από 50.000 μορίων, οι επιστήμονες της NIVEA έκαναν κάτι καινοτομικό. Μιλάμε για την ανακάλυψη του πιο αποτελεσματικού μόριου που εξισορροπεί τα φυσικά επίπεδα μελανίνης στην επιδερμίδα. Το μόριο με αριθμό 630 απέδειξε σύμφωνα με μελέτες ότι είναι αυτό το οποίο εξομαλύνει πιο αποτελεσματικά την ανομοιόμορφη όψη. Και τώρα εμπλουτίζει τη νέα σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630®. «Τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης δεν εξαφανίζουν εντελώς τις ραγάδες ή τις καφέ κηλίδες. Ωστόσο η σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630®, μειώνει την ορατότητά τους με αυτό το κατοχυρωμένο συστατικό». Τάδε έφη ο Δρ. Silke Garmatz, Επικεφαλής του Global NIVEA Body Research & Development.

Έπειτα από εντατική έρευνα, η σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630® προσφέρει αποδεδειγμένες και αποτελεσματικές λύσεις για ορατά αποτελέσματα, οι οποίες έχουν δοκιμαστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα