Angelina Jolie: Σφοδρή επίθεση κατά του Brad Pitt – “Ήταν βίαιος και πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016”
Credit: Helga Esteb/Shutterstock

Η Angelina Jolie δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα παρά την υποχώρηση του Brad Pitt. Αυτό δείχνει η κατάθεση νέων νομικών εγγράφων από την ομάδα των δικηγόρων της, στα οποία η σταρ υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της και Χολιγουντιανός σταρ ήταν βίαιος μαζί της και πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που την οδήγησε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Ως μέρος της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης τους για το γαλλικό οινοποιείο Château Miraval, στις 4 Απριλίου, η νομική ομάδα της Jolie κατέθεσε αγωγή ζητώντας να δημοσιοποιηθούν οι επικοινωνίες που -λένε ότι- θα αποδείκνυαν ότι ο Pitt δεν θα άφηνε τη Jolie να πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο παρά μόνο σ’ αυτόν εκτός και αν συμφωνούσε σε μια “πιο επαχθή” και “επεκτατική” NDA (συμφωνία εμπιστευτικότητας).

Στο νέο έγγραφο, οι δικηγόροι της Jolie ισχυρίζονται: “Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Jolie από τον Pitt ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική κακοποίηση στα παιδιά. Τότε η Jolie τον άφησε αμέσως”.

Αυτό είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς – κάθε φορά που υπάρχει μια απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με την άλλη πλευρά, επιλέγουν συνεχώς να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς και/ή άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό”, είπε στο PEOPLE ένας φίλος του Pitt που είναι εξοικειωμένος με τη δικαστική διαμάχη όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρξε μια μακρά δίκη για την επιμέλεια που περιλάμβανε ολόκληρη την ιστορία της σχέσης τους και ένας δικαστής που άκουσε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία του παρέσχε 50/50 την επιμέλεια”.

Σύμφωνα με την πλευρά της Jolie, η αγωγή για το οινοποιείο δεν θα είχε συμβεί αν ο Pitt είχε αγοράσει το μερίδιο της σταρ όταν έκανε την προσφορά. Ωστόσο, οι δικηγόροι της Jolie ισχυρίστηκαν ότι ο Pitt αρνήθηκε τη συμφωνία, εκτός και αν είχε έρθει με τo συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και σημείωσαν ότι ο ηθοποιός φοβόταν ότι τα σφραγισμένα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη χωριστή, πολυετή μάχη τους για την κηδεμονία θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν χωρίς το ιδιωτικό συμφωνικό.

“Το σφραγισμένο αρχείο της Jolie, το οποίο περιλάμβανε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία, έκανε τον Pitt να φοβάται ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν”, γράφουν οι δικηγόροι της, προσθέτοντας ότι ο Pitt ήθελε η Jolie να “δεσμευτεί συμβατικά σε αυτή τη σιωπή” σχετικά με την υποτιθέμενη “προσωπική του ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το Miraval είτε όχι”.

Ένα έγγραφο του Ιουνίου 2023 από τη νομική ομάδα του Pitt, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι η Jolie ήταν αυτή που πρότεινε μια “ακόμη ευρύτερη ρήτρα μη δυσφήμισης” ως μέρος της συμφωνίας και η ομάδα του Pitt παρουσίασε μια “στενότερη” ρήτρα που “αποσκοπούσε στην προστασία της επιχείρησης”.

“Η ρήτρα ξεκαθάριζε επίσης ότι δεν θα υπήρχε κανένας περιορισμός στη δυνατότητα της Jolie να μιλάει σε σχέση με το διαζύγιο του Pitt και της Jolie ή τις διαδικασίες επιμέλειας. Προβλεπόταν συγκεκριμένα: Ωστόσο, η δέσμευση αυτή δεν περιορίζει τη δυνατότητα, για οποιοδήποτε συμβαλλόμενο μέρος, να προβεί σε οποιεσδήποτε αξιώσεις, καταθέσεις ή μαρτυρίες σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία”..

Το θέμα τou ιδιωτικού συμφώνου ετέθη στο δικαστήριο ξανά και ξανά. Μια πηγή από την πλευρά του Pitt είπε τον Ιούνιο του 2023 ότι “η ρήτρα μη απαξίωσης στη σύμβαση” ήταν μια “εντελώς τυπική” επιχειρηματική συναλλαγή. Στο μεταξύ, μια πηγή της Jolie ισχυρίστηκε ότι ο Pitt “αρνήθηκε να ολοκληρώσει την πώληση Miraval με την Jolie, εκτός εάν συμφωνούσε να σιωπήσει για την κακοποίηση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα