Διάκριση για την L’Oréal ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως
L'ORÉAL PARIS

Η L’Oréal, η κορυφαία εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο, αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως για το 2020 από το Ινστιτούτο Ethisphere, τον κορυφαίο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα που καθορίζει και προωθεί τα πρότυπα ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

Αυτή η αναγνώριση αποδεικνύει περίτρανα ότι η σύνδεση των Ηθικών Αρχών της Ακεραιότητας, του Σεβασμού, του Θάρρους και της Διαφάνειας στις καθημερινές πρακτικές για τον πλανήτη, τους ανθρώπους και τα προϊόντα της εταιρείας, εμπνέουν, καθοδηγούν και ενδυναμώνουν την L’Oréal.

Δύσκολες προκλήσεις

«Συγχαρητήρια σε όλους στη L’Oréal για την αναγνώριση αυτή. Αντιμετωπίζοντας τις δύσκολες προκλήσεις του 2020, είδαμε τις εταιρείες να ξεχωρίζουν – σε σχέση με όλους τους άλλους οργανισμούς – στον τομέα της εμπιστοσύνης, μέσω της ανθεκτικότητας και της δέσμευσής τους στην ηθική και την ακεραιότητα», δήλωσε ο Timothy Erblich, Chief Executive Officer στο Ινστιτούτο Ethisphere.

Photo by loreal.com

«Η δωδέκατη αυτή αναγνώριση από το Ethisphere αποτελεί πραγματική πηγή υπερηφάνιας. Αποδεικνύει ότι η συνεχής προσπάθεια για αριστεία στην Ηθική, καθιστά μια εταιρεία ικανή να αντιμετωπίσει τις αυριανές προκλήσεις » δήλωσε ο Jean-Paul Agon Chairman and Chief Executive Officer L’Oréal.

«Το να συνδέουμε τις πράξεις μας με τις δυνατές μας αρχές και ηθικές αξίες είναι αυτό που έκανε τη L’Oréal να τιμηθεί για 12η φορά ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως» δήλωσε ο Jean-Christophe Sautory, Chief Ethics, Risk & Compliance Officer L’Oréal.

Το 2021, διακρίθηκαν 135 εταιρείες από 22 χώρες και 47 τομείς της βιομηχανίας. Πρόκειται για την 15η ετήσια αναγνώριση εταιρειών, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τη βελτίωση των κοινοτήτων, τη δημιουργία ικανού και ενδυναμωμένου εργατικού δυναμικού καθώς και την προώθηση της εταιρικής κουλτούρας με επίκεντρο την ηθική.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα