Τα νέα Stan Smith της Adidas εμπνέονται από γνωστούς animation χαρακτήρες

Η Adidas κυκλοφορεί μια νέα σειρά βιώσιμων Stan Smith sneakers εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες των Disney, Pixar και Marvel.

Δεν έχουν αλλάξει πολύ από το 1973. Τώρα όμως τα Stan Smith κάνουν μία μεγάλη αλλαγή. Όχι στην εμφάνιση ή το στυλ τους, αλλά στον τρόπο κατασκευής τους καθώς δημιουργούνται από ανακυκλωμένα υλικά και διαθέτουν λαστιχένιο πέλμα. Η Adidas δήλωσε ότι θέλει να βοηθήσει στην εξάλειψη των πλαστικών απορριμμάτων, και τα κουτιά παπουτσιών της θα αποτελούνται από περισσότερο από 90% ανακυκλωμένο χαρτί.

Ήρθε η ώρα τα κλασικά παπούτσια να γίνουν πιο βιώσιμα. Πραγματικά διαχρονικά. Χωρίς να θυσιάσει τίποτα από το διάσημο στυλ, η Adidas ανανέωσε τα Stan Smith με PRIMEGREEN ανακυκλωμένο επάνω μέρος και με αυτό τον τρόπο το κλασικό σχέδιο θέτει νέα πρότυπα βιωσιμότητας.

Η συλλογή περιλαμβάνει αγαπημένους χαρακτήρες… πράσινου χρώματος όπως ο Kermit the Frog (τα παπούτσια Kermit είναι στολισμένα με το «It’s not easy being green»), o Rex από το Toy Story και o Mike Wazowski από τη Monsters, Inc.

 

Η σειρά με θέμα τους animation χαρακτήρες κυκλοφορεί  online https://www.adidas.gr και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως από την 1η Απριλίου.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα