Αυτό το μοντέλο θα σας πείσει να κόψετε καρέ μετά τις διακοπές

[ap_gallery id=”6517″]

Ίσως επιστρέψατε μόλις από τις διακοπές, ίσως βρίσκεστε ακόμα στο νησί. Όπως και να έχει, σίγουρα σύντομα θα ψάχνετε έμπνευση για το επόμενό σας κούρεμα, αφού μαζί με τη νέα σεζόν έρχεται πάντα η διάθεση για αλλαγές. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και το γεγονός πως τα μαλλιά μετά τις διακοπές χρειάζονται κούρεμα για να δυναμώσουν και να αποκτήσουν ξανά λάμψη, το καρέ είναι μονόδρομος.

Είναι η μεγαλύτερη τάση εδώ και αμέτρητες σεζόν, με την κοντή εκδοχή του να κερδίζει ολοένα και περισσότερες οπαδούς τελευταία. Μία από αυτές είναι και η Georgia Fowler, μοντέλο, αγγελάκι της Victoria’s Secret και πλέον ένα από τα hair icons μας. Πριν λίγους μήνες η ίδια έκοψε καρέ και όπως δήλωσε δεν σκοπεύει να επιστρέψει στα μακριά μαλλιά σύντομα.

https://www.instagram.com/p/BxAIgbWgxFd/

Αν και το καρέ είναι ένα απίστευτα «εύκολο» κούρεμα, όσον αφορά στο styling, η Fowler συστήνει ένα συγκεκριμένο προϊόν που θα κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο γρήγορη. «Το Bumble & Bumble Brilliantine είναι ένα καλό προϊόν για να δώσεις messy υφή στα μαλλιά, χωρίς όμως να τα κάνει να δείχνουν ξηρά».

Bumble and Bumble Brilliantine

PS: κάντε screenshot τις παραπάνω φωτογραφίες της Georgia πριν πάτε στο κομμωτήριο για να κάνετε και εσείς το τέλειο bob.

[ap-read-more post=”613165″]

Instafeed

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα