Αυτό είναι το πιο έξυπνο trick με το concealer σας, που μπορεί να σας χρειαστεί ανά πάσα στιγμή

Instagram @glossier

Σίγουρα, το πρωινό ξύπνημα δεν είναι εύκολο για καμία μας. Πρέπει να αποχωριστούμε το κρεβάτι μας και το ακόμα πιο σημαντικό; Να βρούμε τη δύναμη να ντυθούμε και να βαφτούμε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Ευτυχώς για εμάς, ορισμένα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ό,τι φανταζόμαστε, αφού υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να μας σώσουν μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Και ένα από αυτά είναι το concealer μας. Το χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους μας, να φωτίσουμε όποια σημεία θέλουμε και για να καλύψουμε κάποιο σπυράκι. Αυτό το «μαγικό» προϊόν όμως μπορεί να μας βοηθήσει και σε άλλες περιπτώσεις.

Αν, λοιπόν, θέλετε να δώσετε εξτρά λάμψη στο πρόσωπό σας, και να κρύψετε τυχόν σημάδια ή κοκκινίλες που μπορεί να έχουν προκληθεί γύρω από τη μύτη – είναι και η εποχή που το συνάχι είναι ο καλύτερος μας φίλος-, υπάρχει ένα έξυπνο trick για να τα καλύψετε όλα και η επιδερμίδα σας να μοιάζει τέλεια.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε;

  1. Απλώστε με το βουρτσάκι ή το beauty blender το concealer γύρω από τα ρουθούνια σας, σχηματίζοντας γραμμές που να μοιάζουν με παρενθέσεις.
  2. Κάντε ακριβώς την ίδια κίνηση, γραμμές – παρενθέσεις, γύρω από το στόμα σας.
  3. Αρχίστε να στρώνετε απαλά το concealer με τα δάχτυλά σας. Φυσικά, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα απαλές, ώστε να μην ερεθίσετε περισσότερο την επιδερμίδα σας.
  4. Αφού έχετε ταμπονάρει καλά το concealer, συνεχίστε με πούδρα για να σφραγίσετε το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και εσείς θα ξεχάσετε πως είχατε κοκκινίλες σε εκείνη την περιοχή.