Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα δοκιμάσουμε όλες μας το 2020
Instagram @brittanyxavier

Happy New Year. Η νέα χρονιά και η νέα δεκαετία μόλις ξεκίνησε και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες. Οι περισσότερες μάλιστα έχουμε ήδη ξεκινήσει να δημιουργούμε τα New Year’s Resolutions μας για το 2020. Εκτός από στόχους που αφορούς το χάσιμο κιλών ή το γυμναστήριο, υπάρχουν και beauty στόχοι. Ένας από αυτούς είναι να πειραματιζόμαστε περισσότερο με το μακιγιάζ μας χωρίς να διστάζουμε.

Εάν λοιπόν αυτός είναι ένας από τους δικούς σας στόχους, τότε πρέπει σίγουρα να αντιγράψετε αυτό το μακιγιάζ το 2020. Ένα scroll down στο feed του Instagram μας και μερικά clicks στους αγαπημένους μας beauty λογαρισμούς ήταν αρκετά για να ανακαλύψουμε ποια είναι η top τάση στο μακιγιάζ για τη νέα χρονιά.

Ο λόγος για τα matallic κραγιόν και τα έντονα φρύδια. Η Brittany Xavier, μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες influencer του Instagram μάλιστα μας εμπνέει με το μακιγιάζ της.

Πώς θα το πετύχετε;

Αρχικά θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μία τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας. Στη συνέχεια ασχοληθείτε με τα φρύδια σας. Χτενίστε τα και βάψτε τα στα σημεία που χρειάζονται, εκεί δηλαδή που υπάρχουν κενά. Μία mascara για όγκο θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Προσοχή όμως, μην περάσετε πάρα πολλές στρώσεις από mascara στις βλεφαρίδες καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμημητό.

Και τώρα, κεφάλαιο χείλη. Επενδύστε σε ένα κραγιόν σε αποχρώσεις όπως μπορντό, καφέ ή μοβ metallic ανάλογα με το στιλ ακι το ύφος που θέλετε να δώσετε στο μακιγιάζ σας. Εφαρμόστε το προσεκτικά και αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά πριν φάτε, πιείτε ή φιλήσετε κάποιον.

Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και εσείς είναι σίγουρο πως θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Instagram @brittanyxavier
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα