Αυτά είναι τα 10 hairstyles που αξίζει να δοκιμάσετε τον χειμώνα του 2020

Instagram @erealouro

Οι τάσεις, είτε αυτές αφορούν τη μόδα είτε την ομορφιά κάνουν συνεχώς κύκλους. Έτσι, κάποια trends που πρωταγωνιστούσαν μερικά χρόνια ή ακόμα και μερικές δεκαετίες πριν, επανέρχονται δυναμικά και μας προσκαλούν να τις υιοθετήσουμε.

Εάν μάλιστα φέτος τον χειμώνα έχετε αποφασίσει να ανανεώσετε την εμφάνιση σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο, μία αλλαγή στα μαλλιά σας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Έτσι εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα hair trends για τον χειμώνα του 2020 και σας τα παρουσιάζουμε, ελπίζοντας πως θα βρείτε αυτό που θέλετε.

To pixie cut της Charlize Theron: Τα κοντά μαλλιά μπορούν να γίνουν πολύ sexy με το κατάλληλο styling.

Old Hollywood hairstyle: Το μυστικό για να γίνει σωστά αυτό το hairstyle είναι η χωρίστρα να γίνει στο πλάι αλλά και τα μαλλιά να έχουν κυματισμούς για να υπάρχει περισσότερος όγκος.

Το ίσιο καρέ: Αυτό το κούρεμα μπορεί να αναδείξει κάθε γυναίκα καθώς είναι τόσο classic και in-fashion.Δείχνει υπέροχο σε ίσια, λαμπερά μαλλιά.

Αξεσουάρ στα μαλλιά: Ήρθε η ώρα να βιώσουμε ξανά στιγμές Gossip Girl.Ta κορίτσια του gossip girl είχαν απίστευτα όμορφα μαλλιά και τα αναδείκνυαν με αξεσουάρ για τα μαλλιά και συγκεκριμένα headbands και κορδέλες.

Ponytails: Αυτό το hairstyle έχει αρκετές επιρροές από την δεκαετία του 1960 αλλά συνεχίζει να κυριαρχεί ακόμα και σήμερα. Εξάλλου είναι ένα  hairstyle που μπορεί να γίνει από το γυμναστήριο μέχρι και σε μια πιο επίσημη εκδήλωση.

Τα πολύ μακριά μαλλιά: Τα μακριά υγιή μαλλιά είναι μία από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για τον χειμώνα του 2020.

View this post on Instagram

Happy girl in Lisbon 🖤 #itjeansme #wheredoyoufit #salsajeans

A post shared by All that she wants (@erealouro) on

Bangs,bangs,bangs…Οι αφέλειες είναι παντού. Δίνουν αρκετούς πόντους στιλ αλλά και ανανέωσης χωρίς να έχουμε κάνει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή.

View this post on Instagram

New #violetteLBD is video up on IGTV !

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Τσιμπιδάκια: Όλες θυμόμαστε τα τσιμπιδάκια που μας τα φόραγαν οι γονείς μας στο σχολείο για να μην πέφτουν στα μάτια μας τούφες και μας ενοχλούν στο διάβασμα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη για λίγο τον συνδυασμό τσιμπιδάκια=σχολείο και να τα  υιοθετήσουμε στην εμφάνιση μας  για να μετατρέψουν το outfit μας σε πιο ενδιαφέρον.