Αποκλείεται να μην λατρέψετε το νέο άρωμα του οίκου Dsquared2!

Ψάχνετε το νέο σας άρωμα; Αυτό που θα γίνει η signature μυρωδιά σας και όλοι θα το συνδέουν αυτόματα με εσάς; Μόλις το βρήκατε! Το νέο άρωμα του οίκου Dsquared2 ονομάζεται  και η εκλεπτυσμένη, πολυεπίπεδη σύνθεση του αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές πτυχές της σύγχρονης γυναίκας.

«Το Want ξεκίνησε με μια ιδέα για μια γυναίκα που είναι αυθόρμητη και απροσδιόριστη, είναι θηλυκή αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική, κομψή και παρορμητική, μια γυναίκα που η προσωπικότητα της έχει πολλές εκφάνσεις. Είναι αποφασιστική κι αυτό την κάνει συναρπαστική, είναι αυθεντική και σέξι. Αυτή είναι η σημερινή γυναίκα Dsquared2», αναφέρουν οι Dan και Dean Caten, σχεδιαστές και ιδρυτές του οίκου.

Πρόκειται για ένα οριένταλ, λουλουδάτο άρωμα, όπου το θηλυκό και βελούδινο τριαντάφυλλο Δαμασκού συνδυάζεται με το ηλιοτρόπιο, ενώ το πολύτιμο Neroli ολοκληρώνει την αισθησιακή και floral καρδιά. Μια αισθησιακή ζεστασιά αναδύεται μέσα από το άρωμα χάρη στη συμφωνία Βανίλιας Μαδαγασκάρης και του αποστάγματος βανίλιας, που αναδεικνύεται από τον πλούσιο χαρακτήρα της βιολέτας.  Με λίγα λόγια, το συγκεκριμένο άρωμα αποτελεί την επιτομή της θηλυκότητας και  αποκλείεται να μην σας σαγηνεύσει (εσάς ή τους γύρω σας).