Από την πόλη μέχρι την παραλία ή την προπόνηση, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνεις ενυδατωμένη

Instagram @anthropologie

Γραφείο, βόλτες με τις φίλες μας στην πόλη, προπονήσεις και προετοιμασία για το bikini body και φυσικά χαλάρωση στην παραλία. Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα είναι πιο γεμάτο από ποτέ και εμείς απολαμβάνουμε αυτή την εποχή με τον καλύτερο τρόπο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες βέβαια δεν είναι πάντα καλός σύμμαχος καθώς πολλές φορές νιώθουμε πως ο ιδρώτας αφυδατώνει την επιδερμίδα μας. Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει τρόπος να είμαστε συνεχώς ενυδατωμένες και μάλιστα κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρισκόμαστε. Αρκεί να έχουμε πάντα μαζί μας το evian brumisateur.

Το evian brumisateur με το φυσικό μεταλλικό νερό evian® από τις φημισμένες πηγές των Γαλλικών Άλπεων ενυδατώνει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο. Κάθε ψέκασμα του απλώνεται ομοιόμορφα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα.

Το evian® brumisateur με την ελαφριά και κομψή συσκευασία του, γίνεται κομμάτι της καθημερινής περιποίησης και σας ακολουθεί παντού: στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο (50ml), στο γυμναστήριο, στο βρεφικό καρότσι ή στην παραλία χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια υπέροχη αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας.

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; 

1- Αφού έχεις εφαρμόσει το foundation στην επιδερμίδα σου, ψέκασε το πρόσωπο σου για 2 δευτερόλεπτα με το Evian και άφησε το να στεγνώσει πριν συνεχίσεις. Έπειτα μπορείς να συνεχίσεις με το μακιγιάζ σου. Το Evian θα το κάνει πολύ σταθερό και να κρατήσει περισσότερες ώρες.

2- Κάθε καλοκαίρι, λόγω υψηλής θερμοκρασίας, οι περισσότερες γυναίκες ξυπνάμε και το πρόσωπο μας είναι αρκετά πρησμένο και αφυδατωμένο. Μπορείς λοιπόν να έχεις το Evial πάντα στο κομοδίνο σου, έτσι ώστε μόλις ξυπνάς να ψεκάζεις μερικές σταγόνες στο πρόσωπο σου.

3- Κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ενώ νιώθεις πως η επιδερμίδα σου έχει αφυδατωθεί από τον ιδρώτα μπορείς και πάλι να ψεκάσεις το πρόσωπο και τον λαιμό σου. Το Evian θα σε δροσίσει και να σε τονώσει αμέσως.

4- Το ίδιο ισχύει και για την παραλία.

5- Το Evian μπορείς να το έχεις φυσικά και στη τσάντα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας και αμέσως μόλις νιώσεις πως ζεσταίνεσαι πολύ, μπορείς να ψεκαστείς και να νιώσεις αμέσως καλύτερα.

Instagram @evianspray

Βρείτε το evian® brumisateur στα καταστήματα Hondos Center.