Ανακαλύψαμε το αγαπημένο μας προϊόν για την ενυδάτωση του σώματος μετά το ντους

Instagram @hoskelsa

Σίγουρα, τα πάντα μοιάζουν καλύτερα το καλοκαίρι. Εμείς είμαστε πιο χαλαρές, απολαμβάνουμε κάθε στιγμή ενώ όσον αφορά στην εμφάνιση μας θέλουμε να νιώθουμε όμορφες και περιποιημένες χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Επειδή όμως εξίσου σημαντικό με την χαλάρωση και την ξεκούραση είναι και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, που ταλαιπωρείται περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, εμείς βρήκαμε τον τρόπο να την ενυδατώνουμε εις βάθος και μάλιστα όσο βρισκόμαστε ακόμα στο ντους.

Συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε το νέο ενυδατικό serum-in-shower oil σώματος από την ελληνική εταιρεία Korres, που είναι γεμάτο με θρεπτικά έλαια και παραδεισένια αρώματα.

Το νέο ενυδατικό serum-in-shower oil σώματος αναζωογονεί και θρέφει εις βάθος της επιδερμίδα μας. Χρησιμοποιείται σε βρεγμένη επιδερμίδα, δηλαδή αμέσως μετά το ντους, καθώς με αυτό τον τρόπο κλειδώνει την υγρασία, και χαρίζει εντατική θρέψη και ενυδάτωση που διαρκεί. Αυτό το πετυχαίνει με το blend 5 θρεπτικών ελαίων που περιέχει (βερίκοκο, αμύγδαλο, jojoba, macadamia και Αβησσυνία) ενώ σε συνδυασμό με το βούτυρο karite θα σας κάνει να νιώθετε πως βρίσκεστε σε spa.

Αυτό που μας έχει κάνει να το ξεχωρίσουμε είναι πως η υφή του δεν είναι λιπαρή αλλά, αγκαλιάζει το σώμα και μας χαρίζει υπέροχη μυρωδιά.

Μπορούμε να το βρούμε σε τρία διαφορετικά αρώματα: φρούτα του πάθους, τροπικό guava ή φρέσκο βαμβάκι με γλυκιά ίριδα.

KORRES SERUM-IN-SHOWER OIL_GOLDEN PASSION FRUIT

KORRES SERUM-IN-SHOWER OIL_GUAVA MANGO

KORRES SERUM-IN-SHOWER OIL_PURE COTTON