Ανακαλύψαμε τα μυστικά ομορφιάς της Cate Blanchett

Η Cate Blanchett είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς. Είναι ταλαντούχα, έξυπνη και πάντα chic. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην αλαβάστρινη επιδερμίδα της, η οποία αν σκεφτούμε πως είναι 46 ετών, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς θα κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι κάνει η Cate, με την ελπίδα ότι θα της μοιάζουμε σε αυτή την ηλικία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα «μυστικά» της ομορφιάς της. Ετοιμαστείτε να κρατήσετε σημειώσεις!

#1: Μόλις ξυπνήσει το πρωί, πριν κάνει οτιδήποτε άλλο, πίνει ζεστό νερό με λεμόνι για να αποτοξινώσει τον οργανισμό της.

#2: Σε καθημερινή βάση, καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο της τη νύχτα, χρησιμοποιώντας προϊόντα της εταιρίας SK-II (δεν εισάγονται στην Ελλάδα), αφαιρώντας ταυτόχρονα το μακιγιάζ της. Επειδή όμως κι αυτή είναι άνθρωπος και καμιά φορά θέλει απλά να κοιμηθεί το συντομότερο δυνατό, φροντίζει μόλις σηκωθεί να αφαιρέσει σχολαστικά όλα τα υπολείμματα του makeup. Όχι όμως κορίτσια, λυπόμαστε, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Cate ως δικαιολογία, θα πρέπει να ξεβάφεστε κάθε φορά!

#3: Φοράει πάντα, μα πάντα, αντηλιακό, το οποίο φαντάζει λογικό αν ρίψουμε έστω και μια ματιά στην υπέροχα λευκή απόχρωση της επιδερμίδας της. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως επειδή εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε κατά γενική ομολογία πιο σταρένιες μπορούμε να το αποφύγουμε. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, χωρίς SPF, έχει αρνητικές συνέπειες σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη μούσα του οίκου Lancôme επιστρέφει μετά από 33 χρόνια

Η Gigi Hadid εμφανίστηκε με glitter στα φρύδια και μας έκανε να θέλουμε και εμείς το ίδιο look

Η Drew Barrymore δεν ξεβάφεται πριν κοιμηθεί και έχει έναν πολύ καλό λόγο

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram