Αυτή είναι η πιο απολαυστική κρέμα που έχουμε δοκιμάσει

Το νέο τελετουργικό ενεργοποίησης της ενυδάτωσης, προσαρμοσμένο στους γρήγορους ρυθμούς ζωής των σημερινών γυναικών. Φορτωμένο πρόγραμμα, απαιτητικός τρόπος ζωής,  έλλειψη ύπνου… Κάθε μέρα ο τρόπος ζωής μας,  επηρεάζει την επιδερμίδα μας και απειλεί μακροπρόθεσμα την ομορφιά της. Η επιδερμίδα εξαντλεί τις πηγές της ενέργειάς της. Η κόπωση και η αφυδάτωση ξεκινούν έναν φαύλο κύκλο, στον οποίο η κόπωση αφυδατώνει και η αφυδάτωση προκαλεί εμφάνιση κόπωσης.

Ο Dior σπάει τον κύκλο με μια εκ νέου δημιουργία του ενυδατικού τελετουργικού της Hydra Life Sorbet. Για να αναζωογονήσει το δέρμα και να το τροφοδοτήσει με ενέργεια, μέρα με την ημέρα. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα είναι συμπυκνωμένη δραστική ενυδάτωση. Ο Dior αποκαλύπτει τη νέα γενιά Hydra Life Sorbet. Για πρώτη φορά στον Dior, αυτό το δίδυμο ύψιστης απόδοσης περιποίησης της επιδερμίδας ποτίζει τα κύτταρα από το εσωτερικό τους και ξυπνά τις ζωτικές τους λειτουργίες.

F032052000HydrCrSorbEuropF39

Χάρη στο μοναδικό κοκτέιλ των ενεργών συστατικών τους από τους Κήπους Dior, τα Hydra Life Pro-Youth Hydration Serum Sorbet και Hydra Life Pro-Youth Creme Sorbet, ενεργοποιούν ταυτόχρονα τα δίκτυα των τριών ακουαπορινών (aquaporins) – των διαύλων ενυδάτωσης της επιδερμίδας – τα οποία είναι παρόντα σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας. Κυριολεκτικά ενισχυμένη με νερό και αναζωογονημένη, με ικανοποιημένες τις βασικές ανάγκες της, η επιδερμίδα επανέρχεται στη ζωή, άμεσα και με διάρκεια. Τα σημάδια κόπωσης εξαφανίζονται, η επιδερμίδα φωτίζεται, μία φωτεινή έκρηξη πίσω στη ζωή.

Hydra Life, η νέα ενυδατική τελετουργία που επαναφορτίζει και ανακουφίζει τις υπερφορτωμένες επιδερμίδες. Μια σύγχρονη τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας. Ενυδατική. Δυναμική. Αισθησιακή. Ανακαλύψτε την στα καταστήματα από αύριο!

Δείτε ακόμα:

Μία νέα σειρά σώματος, γλυκιά σαν μαρμελάδα

Summer fetish: Λάδια σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι

Shopping report: Δείτε τις καλύτερες κρέμες σώματος για αφυδατωμένες επιδερμίδες

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad