Αυτή η μάσκαρα έχει πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ακόμα κι από τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Το να βρείτε την τέλεια μάσκαρα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των βλεφαρίδων σας είναι τόσο δύσκολο όσο το να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές υποψήφιες, με υπέροχη συσκευασία, που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν πως είναι The One, αλλά δυστυχώς στην πορεία κάτι «στραβώνει». Ξεραμένα κομματάκια πέφτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, η καμπύλη χάνεται και οι βλεφαρίδες σας θυμίζουν πόδια αράχνης. Not good.

Εκεί που αρχίζετε να χάνετε τις ελπίδες σας όμως, ΜΠΟΥΜ, εμφανίζεται η τέλεια μάσκαρα. Σε εμάς τουλάχιστον έτσι συνέβη, όταν ήρθε στα χέρια μας η Outrageous Curl – Dramatic volume and curve mascara των Sephora (18,90€).

Outrageous Curl - Dramatic volume and curve mascara, sephoraΗ συγκεκριμένη θα χαρίσει απίστευτο όγκο και καμπύλες, ακόμη και στις πιο σκληρές, λεπτές ή/και κοντές βλεφαρίδες χάρη στο βουρτσάκι της, που επιτρέπει να τις πιάνετε μία προς μία, ακόμη και τις πιο κοντές στις γωνίες του ματιού. Με ένα μόνο πέρασμα, οι βλεφαρίδες «γυρίζουν», αποκτούν μήκος και όγκο, χωρίς να δείχνουν ψεύτικες, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί όλη τη μέρα. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Διαβάστε επίσης:

Πέντε καθόλου οικονομικά προϊόντα που όμως αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματά τους

Αυτό είναι το πολύ οικονομικό κραγιόν που λατρεύει ο χώρος της μόδας

Pixie Cut: Αυτές είναι οι celebrities που λένε ναι στο σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram