5 τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου υγρό highlighter

Instagram @merton_muaremi_makeup

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσο και να λατρεύουμε το minimal και απαλό μακιγιάζ, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μία λάμψη. Shimmering σκιές, metallic κραγιόν και eyeliners αναλαμβάνουν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας με ένα πιο glam τρόπο. Εάν θέλετε να προσθέσετε πραγματική λάμψη στο πρόσωπό σας, το μοναδικό προϊόν που χρειάζεστε στο νεσεσέρ σας είναι το highlighter.

Όσο απλό και αν είναι το μακιγιάζ σας άλλωστε, ένα touch από το αγαπημένο σας υγρό highlighter πρόκειται να σας κάνει να λάμψετε με ένα φυσικό και μοναδικό τρόπο.

Εάν κάθε φορά που σκέφτεστε highlighter, το μυαλό σας πηγαίνει αυτομάτως στα ζυγωματικά σας, μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξετε γνώμη. Γιατί; Ένα υγρό highlighter μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία αλλά και με διαφορετικούς τρόπους. Ποιοι είναι αυτοί;

1- Ζυγωματικά: Ναι, ο κλασικός και αγαπημένος μας τρόπος για να εφαρμόσουμε το υγρό μας highlighter. Μερικές σταγόνες στα δάχτυλα και με ταμποναριστές κινήσεις στα ζυγωματικά, λάμπουμε στη στιγμή.

2- Foundation: Τοποθετήστε foundation στο επάνω μέρος του χεριού σας και αναμείξτε το με μερικές σταγόνες από το υγρό highlighter. Ανακατέψτε το καλά και εφαρμόστε το στην επιδερμίδα σας. Έτσι, θα είστε ακόμα πιο λαμπερές.

3- Βλέφαρα: Εάν θέλετε να κάνετε το μακιγιάζ ματιών ακόμα πιο λαμπερό, μερικές σταγόνες από το υγρό highlighter είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας ταμπονάρετε το κινητό μέρος του ματιού με το αγαπημένο σας υγρό highlighter.

4- Χείλη: Είτε αγαπάτε τα κραγιόν είτε τα lip gloss, μία πολύ μικρή ποσότητα από υγρό highlighter στο κέντρο των χειλιών σας θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά

5- Πρόσωπο: Για ένα ακόμα πιο λαμπερό και καλοκαιρινό αποτέλεσμα, αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας, τοποθετήστε στο εσωτερικό μέρος της παλάμης σας μία με δύο σταγόνες υγρό highlighter και τρίψτε τες μεταξύ σας. Στη συνέχεια ακουμπήστε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ ταμποναριστά. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.