Πώς κατάφεραν οι fashionistas να εντάξουν τις μάσκες στα street style looks τους

Υπάρχουν κάποιες εποχές μέσα στον χρόνο που ο πλανήτης στριφογυρίζει γύρω από τον κόσμο της μόδας. Όταν δηλαδή πραγματοποιούνται οι fashion weeks στις μεγάλες πρωτεύουσες του στιλ. Αυτή την περίοδο συγκεκριμένα, οι οίκοι παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και σίγουρα μπορούμε να πούμε πως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ο κορονοϊός και η πανδημία που προκάλεσε στον πλανήτη μας έχουν επηρεάσει τον κόσμο της μόδας με πολλούς σχεδιαστές να κάνουν ένα pause και πολλούς άλλους να προτιμούν να παρουσιάσουν τις collections τους διαδικτυακά και μόνο.

Εάν είσαι fashion lover όπως και εμείς υπάρχει κάτι ακόμα που θα έχεις παρατηρήσει. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εκτός από τις συλλογές και τις νέες τάσεις των σχεδιαστών περιμένουμε να δούμε και κάτι άλλο. Τα street style looks των κοριτσιών της μόδας που και φέτος μπορούμε να πούμε πως δεν μας έχουν απογοητεύσει, αλλά μας έχουν εμπνεύσει περισσότερο από άλλες χρονιές.

Ο λόγος είναι πως πολλές από αυτές επέλεξαν να φωτογραφηθούν με τις μάσκες, υπενθυμίζοντας μας για ακόμα μία φορά πως το απόλυτο trend και το αξεσουάρ που όλες -μα όλες- πρέπει να έχουμε συνεχώς μαζί μας είναι η μάσκα που προστατεύει το πρόσωπο μας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας, καθώς πλέον μπορούμε να βρούμε μάσκες σε πολλές αποχρώσεις και μοτίβα ώστε να επιλέξουμε τη δική μας αγαπημένη. Εναλλακτικά μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Olivia Palermo και να προστατευτούμε, φορώντας ένα μαντήλι στο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα είναι ένα και είναι κοινό για όλους μας. Χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να συνδυάσουμε τη μάσκα με το υπόλοιπο look μας πριν φύγουμε από το σπίτι.

Παραπάνω δείτε πως φόρεσαν τις μάσκες τα it girls και μερικά ακόμα street style looks που ξεχωρίσαμε από το fashion show του οίκου Dior στο Παρίσι.