4 βήματα για να αφαιρέσεις εύκολα μόνη σου το ημιμόνιμο χωρίς να βλάψεις τα νύχια σου

Instagram @oliveandjune

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει πάντα περιποιημένα άκρα και νύχια; Οι περισσότερες από εμάς όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι για εμάς που θα μας φτιάξει τη διάθεση, κλείνουμε ραντεβού για μανικιούρ. Το ημιμόνιμο μανικιούρ μάλιστα είναι η πιο συχνή επιλογή που κάνουμε, καθώς παραμένει αναλλοίωτο για αρκετές ημέρες. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε επίσης πως το βερνίκι ενδέχεται να ξεφτίσει.

Έρχεται κάποια στιγμή όμως που πρέπει να το αφαιρέσουμε. Η αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ όμως δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο που θα αφαιρούσαμε ένα κλασικό βερνίκι. Όμως don’t panic, μπορείτε να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ εύκολα και μάλιστα μόνες στα στο σπίτι.

Πώς θα τα καταφέρετε;

Αρχικά θα χρειαστείτε μερικά items για να πετύχετε τον στόχο σας. Συγκεκριμένα, θα χρειαστείτε δέκα κομμάτια βαμβάκι, ένα buffer και καθαρό ασετόν. Επίσης, θα πρέπει θα έχετε κοντά σας δέκα κομμάτια αλουμινόχαρτου και ένα ξυλάκι για μανικιούρ.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε;

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να τρίψετε την επιφάνεια των νυχιών σας με το buffer. Προσοχή, όμως, μην το παρακάνετε. Ο στόχος είναι να αφαιρέσετε ένα μέρος από το ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς να φτάσετε τελείως στην επιφάνεια των νυχιών σας.

Στη συνέχεια τυλίξτε το κάθε νύχι με ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε ασετόν και τυλίξτε το δάχτυλο σας με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Αφού έχετε τυλίξει όλα τα δάχτυλα σας, αφήστε τα με το ασετόν για περίπου 20 λεπτά.

Το τελευταίο και σημαντικό βήμα είναι να ξεκινήσετε να σπρώχνετε το βερνίκι που έχει μείνει με το ξυλάκι του μανικιούρ μέχρι να το αφαιρέσετε τελείως. Όταν έχετε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, πλύντε πολύ καλά τα χέρια σας και εφαρμόστε ένα βερνίκι – θεραπεία νυχιών.

Instafeed