Ποια ηθοποιός γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της beauty σειράς του Marc Jacobs;

Τα νέα για το λανσάρισμα beauty προϊόντων με την υπογραφή του δαιμόνιου Marc Jacobs προκάλεσαν ευχάριστο πανικό πριν έναν χρόνο, και όχι άδικα. Με τέλειες συσκευασίες και καθαρές γραμμές, υψηλής τεχνολογίας συνθέσεις και υπέροχες αποχρώσεις, τα συγκεκριμένα καλλυντικά έγιναν από την αρχή το απόλυτο musthave για κάθε μυημένη fan της ομορφιάς.

Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση να σοκάρει (ευχάριστα) το κοινό του, τώρα ο Marc Jacobs μας παρουσιάζει τη γυναίκα που θα αποτελέσει το πρώτο κεντρικό πρόσωπο της συλλογής του. Το όνομα αυτής, Jessica Lange!

Ναι, καλά διαβάσατε, η 64χρονη ηθοποιός θα είναι το πρόσωπο της beauty σειράς του brand. Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον David Sims, ενώ ένα πρώτο δείγμα παρουσιάστηκε στο official account του Marc Jacobs στο Instagram, όπου το πρόσωπο της αγαπημένης ηθοποιού διακρίνεται πίσω από μερικές σκιές.

Δεν ξέρουμε πώς σας φαίνεται το συγκεκριμένο νέο, εμείς όμως χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς όχι μόνο πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια αλλά σηματοδοτεί και τη στροφή του κόσμου της ομορφιάς προς ένα διαφορετικό, μέχρι σήμερα πρότυπο, αυτό της γυναίκας που γερνά φυσικά με την πάροδο του χρόνου και δε φοβάται να το δείξει. Ειδικά όταν πρόκειται για μια γυναίκασύμβολο όπως η Lange, αξίζει να τιμάται όπως της αρμόζει. Και ο ρόλος της μούσας του Marc Jacobs είναι σίγουρα ένας υπέροχος τρόπος.

Δείτε ακόμα: Η δροσερή και φρέσκια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα