Η δροσερή και φρέσκια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Σε party γνωστής αεροπορικής εταιρίας έδωσε το «παρών» η αγαπημένη παρουσιάστρια χθες το βράδυ, χαρίζοντάς μας μια απόλυτα δροσερή εμφάνιση.

Παραβλέποντας τον κανόνα που θέλει να τονίζουμε είτε μάτια είτε χείλη, η Ελένη επέλεξε eyeliner και έντονες βλεφαρίδες που τραβούσαν την προσοχή στα μάτια της ενώ τα σαρκώδη χείλη της ντύθηκαν με μια ζωηρή κοραλλί απόχρωση, ισορροπώντας την ένταση στο πρόσωπό της. Παράλληλα, τα ζυγωματικά της είχαν και εκείνα μια ελαφριά ροζ απόχρωση ενώ δεν έλειψαν και οι γυαλάδες που τόνιζαν τα κόκκαλα του προσώπου της.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της αγαπημένης παρουσιάστριας, τονίζοντας σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά σας, καλό είναι να κρατήσετε μια χρωματική αρμονία, όπως ακριβώς και η «Ωραία Ελένη», επιλέγοντας σκιά, ρουζ και κραγιόν σε παρεμφερείς αποχρώσεις.

Στα μήλα του προσώπου προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμώδες περλέ ρουζ, το οποίο θα σας δώσει πιο σταθερό και φρέσκο αποτέλεσμα ενώ για τα χείλη συστήνουμε απαραιτήτως να έχει προηγηθεί καλή ενυδάτωση ώστε το έντονο χρώμα που θα επιλέξετε να αναδειχτεί στο maximum. Καλή επιτυχία!

Δείτε εδώ το ολοκαίνουριο, τέλειο κούρεμα της Rita Ora

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα