Το trend από το show της Miu Miu που δεν ξέρουμε αν θέλουμε να επιστρέψει

Miu Miu ss22

Από τα ψηλά στα χαμηλά! Ο οίκος Miu Miu με ένα show που μας υπενθύμισε ότι είναι ώρα να γυρίσουμε στη δουλειά, επαναπροσδιόρισε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι το office look με καλοσιδερωμένα πουκάμισα, πλεκτά πουλόβερ, αυστηρές πιέτες που θυμίζουν στολή ιδιωτικού σχολείου και… χαμηλή μέση!

Η σχεδιάστρια επέλεξε να επαναφέρει στο προσκήνιο τα χαμηλόμεσα παντελόνια των ‘00s και τις υπερβολικά μίνι φούστες που κάποτε τόσο πολύ αποθεώθηκαν από την Britney Spears, την Christina Aguilera και τα κορίτσια της pop μουσικής. Άραγε η αμφιλεγόμενη (και όχι τόσο κολακευτική) τάση επέστρεψε για να μείνει; Ευελπιστούμε πως όχι και πως η μέση θα παραμείνει στο ύψος της! Ίσως απλά να αποτελεί νοσταλγία στο άλλοτε πιο διασκεδαστικό και ανάλαφρο παρελθόν. Ή ίσως στο μέλλον δούμε low-rise εμφανίσεις που θα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε.

Από το show φυσικά δεν έλειψαν τα It girls του Instagram όπως η Camila Coelho, η Veronica Ferraro, η Tamara Kalinic και κάθε απανταχού κορίτσι που ζει και αναπνέει για την εβδομάδα μόδας του Παρισιού, οι οποίες τίμησαν με την παρουσία τους της Miuccia Prada και όρισαν με τις εμφανίσεις τους τα επόμενα trends του χειμώνα. Οι άλλοτε άδειοι λόγω πανδημίας δρόμοι του Παρισιού γέμισαν με στιλ, φαντασία και… τις combat boots σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας.

Μαρία Δάσιου