Τι νέο ετοιμάζει η Kate Bosworth;

H Kate Bosworth είχε μια ιδέα που εμείς ήδη λατρέψαμε. Αποφάσισε να λανσάρει μια εφαρμογή μέσω της οποίας όλοι οι αθεράπευτα fashionistas θα μπορούν να βρουν όλα τα fashion items που τους αρέσουν. Η εφαρμογή ονομάζεται Style Thief και θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να «ανεβάσουν» φωτογραφίες από όλα όσα θέλουν, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να τα αγοράζουν καθώς κάθε φωτογραφία θα συνοδεύεται και από το αντίστοιχο link.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε, η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη της ίδιας αλλά και όλων των γυναικών, να αποκτήσουν αντικείμενα που βλέπουν σε editorials μόδας, για να «κλέψουν» λίγη από τη λάμψη της πασαρέλας. Επιπλέον ο στόχος της είναι να διαφοροποιηθεί από άλλες εφαρμογές που είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά και μοιάζουν με αυτό που η ίδια αποφάσισε να λανσάρει.

«Στην πραγματικότητα, το νέο αυτό εγχείρημά μου, είναι η φυσική εξέλιξη της αγάπης μου για τη μόδα» είπε και πρόσθεσε πως εκτός από μια ευχάριστη εμπειρία, θέλει να χαρίσει στους fans της ένα πραγματικό εργαλείο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φόρεσαν οι celebrities που έδωσαν το παρών στο χθεσινό πάρτι στο Island;

 

Ποια ηθοποιός χαίρεται που δεν θεωρείται από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα