Ποια ηθοποιός χαίρεται που δεν θεωρείται από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη;

Η Anna Kendrick είναι από τις ανερχόμενες σταρ της μεγάλης οθόνης που δεν ποντάρουν ιδιαίτερα αλλά ούτε και εισπράττουν πάντα πολύ κολακευτικά σχόλια για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η 28χρονη πιστεύει στο ταλέντο και στην γοητεία που μπορεί να πηγάζει ένας σταρ και αυτό προκύπτει μέσα από την πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό και στο οποίο πόζαρε με στιλάτα ρούχα και εντελώς απαλλαγμένη από ανασφάλειες.  Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν την απασχολεί να συμπεριλαμβάνεται σε λίστες με τις πιο όμορφες γυναίκες, διότι αυτή η διαδικασία είναι αγχωτική: «Η εμφάνισή μου, δεν ήταν αυτή που με πήγε μπροστά. Νιώθω καλά που είμαι, έτσι όπως είμαι. Και είμαι ευτυχής που δεν έχω το άγχος να βρίσκομαι σε λίστες ανάμεσα με τους 50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο».  Η δεσποινίς Kendrick αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της δημοσιότητας και συγκεκριμένα, στο τι είναι αυτό που την ενοχλεί, δηλώνοντας: «Μερικές φορές θέλω να φορέσω το ίδιο ρούχο επί τρεις συνεχόμενες ημέρες και δεν μπορώ».

Η νεαρή μετρά αρκετές συμμετοχές σε ταινίες μεταξύ των οποίων και το Twilight ενώ ασχολείται και με το τραγούδι. Η παρουσία της στα social media είναι έντονη ενώ έχει ξεχωρίσει για το χιούμορ και το σεξ απίλ της.

Διαβάστε ακόμη: 

Sexy eyes: Βρήκαμε 6 τέλειες μάσκαρα που κοστίζουν κάτω από 15€

It’s a pet’s world: Βρήκαμε τα 10 πιο στιλάτα κατοικίδια που συναγωνίζονται κορυφαία fashion icons

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα