Τι ετοιμάζει η Diane Kruger με τον Jason Wu;

Δεν έχουμε καταλάβει αν είναι μόδα ή απλώς ανάγκη των stars, η αλήθεια είναι όμως πως πολλές διάσημες κυρίες έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συλλογές ή fashion items. Kate Bosworth, Rihanna, Olivia Palermo, Cara Delevingne, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που αποφάσισαν να αλλάξουν για λίγο καριέρα και να έχουν ενεργό ρόλο στη μόδα ενώ η Diane Kruger έρχεται με τη σειρά της να προστεθεί σην εν λόγω λίστα.

Σε συνεργασία με τον Jason Wu, ο οποίος είναι και προσωπικός της φίλος, πρόκειται να σχεδιάσει μια τσάντα η οποία θα λέγεται Diane. Το νέο αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός μιλώντας σε γνωστό περιοδικό και μάλιστα είπε πως το νέο της εγχείρημα στην πραγματικότητα είναι κάτι που ήθελε εδώ και χρόνια αλλά δεν τολμούσε να το κάνει μόνη της. Έτσι με τη βοήθεια ενός γνωστού και καταξιωμένου σχεδιαστή, θα είναι σίγουρα πιο εύκολο.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία λεπτομέρεια για το σχέδιο της τσάντας της, αλλά αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ηθοποιού και λάβουμε υπόψιν και το σχεδιαστικό στιλ του Jason Wu μάλλον θα δούμε ένα κομμάτι με καθαρές γραμμές και μίνιμαλ διάθεση, το οποίο θα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμα:

Βρήκαμε τα γυαλιά της Olivia Palermo

Η σειρά Long Wear της Oriflame εμπλουτίζεται με νέες… αφίξεις

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad