Η σειρά Long Wear της Oriflame εμπλουτίζεται με νέες… αφίξεις

Η σειρά Long Wear της Oriflame, αποτελείται από υψηλής απόδοσης προϊόντα, που παραμένουν σταθερά όλη την ημέρα, χωρίς να χρειάζεται να διορθώσετε το μακιγιάζ σας. Εγγυημένα αψεγάδιαστη εμφάνιση όλη μέρα ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τόσο το έχουμε ανάγκη. Η σειρά αυτή λοιπόν μόλις έγινε καλύτερη χάρη στα παρακάτω τέλεια προϊόντα. Γνωρίστε τα και θα τα λατρέψετε όσο εμείς.

Longwear Nail Polish
Με τεχνολογία Expert Gel μπορεί και υπόσχεται μεγάλη διάρκεια, ζωντανό χρώμα που δεν ξεθωριάζει. Το τελευταίας τεχνολογίας πινέλο του εγγυάται εφαρμογή ακριβείας και τέλειο αποτέλεσμα και διατίθεται σε 15 λαμπερές αποχρώσεις και 5 σε ζωηρά, καλοκαιρινά χρώματα.

oriflame mascara

Lash Resistance Mascara
24 ώρες τέλειες βλεφαρίδες σε όλες τις  συνθήκες – υγρασία, βροχή, νερό! Μάσκαρα μεγάλης διάρκειας που χαρίζει πλούσιες, μακριές, όμορφες βλεφαρίδες και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η καλύτερή σας φίλη για το καλοκαίρι…

oriflame unlimited lipgloss

Colour Unlimited Lip Gloss
Ένα Lip Gloss που ταιριάζει στη ζωή σας. Το νέο Lip Gloss με τεχνολογία LipGrid γίνεται ένα με τα χείλη σας χωρίς να κολλάει. Με ενυδατικά συστατικά, απαλύνει τα χείλη και χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί 6 ώρες. Διατίθεται σε 8 λαχταριστές αποχρώσεις.

oriflame unlimited lipstick

Colour Unlimited Lipstick
Ανάλαφρη υφή, εμπλουτισμένη με ενυδατικά στοιχεία και έλαια για άνεση και ενυδάτωση με διάρκεια 10 ωρών. Η τεχνολογία Lip Grip σταθεροποιεί το κραγιόν σας με συστατικά ανθεκτικά στις αλλοιώσεις για να παραμένει το χρώμα άνετα.. στη θέση του. Διατίθεται σε 10 τέλειες αποχρώσεις.

oriflame blush

Glow Duo Blush
Δημιουργήστε εύκολα φωτοσκιάσεις στα ζυγωματικά σας. Σμιλέψτε τα με τη σκούρα απόχρωση και τονίστε τα, δώστε τους λάμψη με την πιο φωτεινή λαμπερή απόχρωση. Το τέλειο εργαλείο για κάθε καλοκαιρινό look.

Δείτε ακόμα:
Oriflame: «Η Δύναμη είναι Ομορφιά»
Oriflame: 2 ακόμη μεγάλες διακρίσεις στα Sales Excellence Awards 2014
Η Oriflame επιμελήθηκε το μακιγιάζ των καλλιτεχνών στον ελληνικό τελικό Eurosong 2014 A Mad Show
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα