Τελικά τα άλλα μοντέλα μισούν την Kendall Jenner; 

Λίγοι μήνες μόνο πέρασαν από τον Σεπτέμβριο και τις προηγούμενες Εβδομάδες Μόδας και οι φήμες έχουν φουντώσει και πάλι. Τότε, αν θυμάστε, είχε ακουστεί ότι πριν από τα shows στα οποία συμμετείχε, η Kendall Jenner είχε δεχτεί bullying στα παρασκήνια. Η αντιπάθεια των άλλων κοριτσιών προς στο πρόσωπό της οφειλόταν στο ότι η Kendall ανέβηκε πολύ γρήγορα τα σκαλιά της επιτυχίας χωρίς να το αξίζει, απλά και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι μέλος της πιο προβεβλημένης οικογένειας του κόσμου.

Τότε το νεαρό μοντέλο είχε διαψεύσει αυτές τις φήμες, οι οποίες όμως τώρα αρχίζουν και πάλι να ακούγονται πολύ έντονα στους κύκλους της μόδας και όχι μόνο. Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσε μια φωτογραφία της Kendall την οποία «πόσταρε» η Lexi Boling στη Binx Walton γράφοντας από κάτω το σχόλιο «ποτέ δεν ήταν πιο όμορφη», το οποίο όμως συνοδευόταν από εικονίδια που μαρτυρούσαν την ειρωνία της φράσης.

Η Kendall βέβαια, που στην τρέχουσα Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης περπάτησε στα shows των Oscar de la Renta, Alexander Wang, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Vera Wang, Donna Karan και Diane von Furstenberg, δε δίνει καμία σημασία σε όλα αυτά. Πρόσωπο του περιβάλλοντός της δήλωσε στο Ε! πως ακόμα και αν όντως είναι θύμα bullying η ίδια δεν το γνωρίζει γιατί «είναι πολύ απασχολημένη με το να δουλεύει σκληρά και να απολαμβάνει όλα αυτά που επιτυγχάνει σιγά σιγά».

Ό,τι και να λένε πάντως, χάρη στις γνωριμίες της αδερφής της ή όχι, η Kendall είναι σίγουρα το νέο it-model και έχουμε ακόμα πολλά να δούμε από αυτήν.

Διαβάστε ακόμα:

6 απλά tips φτιάξετε το δικό σας μοναδικό στιλ

New season: Πέντε τάσεις του χειμώνα που θα φορέσετε και την άνοιξη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram