New season: Πέντε τάσεις του χειμώνα που θα φορέσετε και την άνοιξη

Η αλήθεια είναι πως ο καιρός είναι ακόμα αρκετά χειμερινός και οι περισσότεροι από εσάς έχετε τα καλοκαιρινά ρούχα μόνο στο πίσω μέρους του μυαλού σας. Υπάρχουν όμως και αυτοί οι άνθρωποι που «βλέπουν μπροστά» στη μόδα και έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τι θα φορεθεί την άνοιξη. Επειδή λοιπόν η αλλαγή της σεζόν επιβάλλει και -ως έναν βαθμό- αλλαγή γκαρνταρόμπας σας έχουμε καλά νέα. Υπάρχουν τάσεις που είδαμε τον χειμώνα και θα τις φορέσουμε και το καλοκαίρι, έτσι μπορείτε να είστε in fashion χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Ποιες είναι αυτές; Διαβάστε παρακάτω.

1. Το κόκκινο χρώμα. Θα προσέξατε ότι πολλοί ήταν οι Οίκοι που που το πρότειναν για τον χειμώνα, άλλοι τόσοι λοιπόν είναι και αυτοί που θεωρούν ότι είναι το πιο must χρώμα της άνοιξης. Μη μαζέψετε λοιπόν τα κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ που έχετε αγοράσει γιατί θα συνεχίσετε να τα φοράτε.

2. Τα αέρινα φορέματα. Την τρέχουσα σεζόν είδαμε φορέματα που θύμιζαν κάτι από παραμύθι και αυτή η ρομαντική διάθεση τώρα μετατρέπεται σε boho με τα αέρινα υφάσματα να συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο. Το συμπέρασμα είναι πως εσείς πρέπει να τα κρατήσετε στη ντουλάπα σας.

3. Οι κάπες. Δε μπορεί να μην παρατηρήσατε πως οι κάπες ήταν το it-thing του χειμώνα. Τα καλά νέα είναι πως χάρη στην επέλσα των 1970s θα μπορείτε να τις φορέσετε λίγο ακόμα, μέχρι τουλάχιστον η θερμοκρασία να αρχίσει να ανεβαίνει για τα καλά.

4. Το sportswear: Έχει κυριαρχήσει τις τελευταίες σεζόν και αν το έχετε βαρεθεί μη βιάζεστε. Οτιδήποτε έχει να κάνει με leisurewear θα φορεθεί για λίγο ακόμα οπότε ναι, μπορείτε να αγοράσετε εκείνα τα ξεχωριστά sneakers που έχετε στη wishlist σας και διστάζετε.

5. Η γραμμή 1950s. Δε θα τη βαρεθούμε ποτέ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την είδαμε και σε πασαρέλες για την ερχόμενη άνοιξη. Η πιο θηλυκή γραμμή συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο και γι’ αυτό μπορείτε να τη φοράτε για ακόμα ένα καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τάμτα αποδεικνύει ακόμα μία φορά γιατί είναι fashion icon

Μας ρωτήσατε: Τι είναι το balayage (μπαλαγιάζ) και γιατί είναι τόσο καλό;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα