Τα γυαλιά ηλίου της Bolon είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των ελληνίδων celebrities

Αν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με όλα τα καλοκαιρινά items που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας αυτή την εποχή, στην κορυφή αυτής είναι σίγουρο πως θα βρισκόταν ένα και μοναδικό. Τα γυαλιά ηλίου. Προστατεύουν τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αναβαθμίζουν κάθε μας look και μας προσφέρουν μία έξτρα δόση coolness. Και εννοείται, μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό καλοκαιρινό μας look.

Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα έχετε την ευκαιρία να κλέψετε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις σας τόσο στην πόλη όσο και την παραλία, φορώντας γυαλιά ηλίου από το αγαπημένο brand πολλών ελληνίδων και ξένων celebrities. Την Bolon.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Hailey Balwin είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Bolon. Μετά την τεράστια επιτυχία των εκστρατειὠν της BOLON για το 2017 και 2018, η Hailey συνεργάζεται ξανά με το brand γυαλιών ηλίου και οπτικών πολυτελείας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ηθοποιός και μοντέλο έχει λατρέψει τα γυαλιά ηλίου του brand, καθώς αγαπά τη μόδα και προσέχει πολύ το στιλ της.

Τα γυαλιά ηλίου της Bolon και η Hailey Baldwin όμως έχουν προσφέρει έμπνευση και στις ελληνίδες celebrities, οι οποίες έχουν αγαπήσει και δείξει την προτίμηση τους στο brand.

Το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή, η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού αλλά και η Κατερίνα Κοκκινάκη έχουν επιλέξει τα αγαπημένα τους γυαλιά ηλίου από την Bolon και μας έχουν κάνει να θέλουμε να τα αποκτήσουμε αμέσως.

Έλενα Τσαγκρινού

Κατερίνα Κοκκινάκη

Βρισηίδα Ανδριώτου

https://www.instagram.com/bairavision/

https://www.instagram.com/boloneyewear

http://bairamoglou.gr/

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram