Φωτογραφήσου σαν εξώφυλλο του InStyle!

Tην Παρασκευή 21 (από τις 18.00 έως τις 21.00) και το Σάββατο 22 Ιουνίου (από τις 12.00 έως τις 16.00), o  fashion photographer του περιοδικού Instyle και oι beauty experts του περιοδικού σε περιμένουν στο Golden Hall (Επίπεδο 0) για να σου τραβήξουν την πιο Instagram-ική φωτογραφία.

Κάνε το comment σου σε αυτό το Facebook post ή σε αυτό το Instagram post μέχρι την Τετάρτη 19/6, δηλώνοντας την ημέρα που θα ήθελες να φωτογραφηθείς (Παρασκευή ή Σάββατο) και μπες στην κλήρωση. 30 τυχερές θα κερδίσουν το δικό τους εξώφυλλο!

Οι 30 τυχερές θα ανακοινωθούν μέσω των social media (facebook & instagram) του instyle.gr, την Πέμπτη 20/6. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί τους το instyle.gr προκειμένου να συντονιστεί η ημέρα και η ώρα της φωτογράφησής τους.

Διάβασε εδώ τι είναι το Utopia @ Golden Hall και πώς να φωτογραφηθείς: 

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Η νέα θεματική του Utopia υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου ακούει στο όνομα «New Nomads» και σχετίζεται με τη ζωή στη φύση απολαμβάνοντας ανέσεις της πόλης, με τη διάθεση για περιπέτεια, με τη νέοαποικιακή αισθητική και με τη new-boho λογική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα εντοπίσετε σε ένα εντυπωσιακό installation στο ισόγειο του Golden Hall που θα γίνει το meeting point όλων των New Nomads της πόλης.

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Instyle Instafeed