Πώς θα δημιουργήσετε το τέλειο look για ένα beach party;

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν όλες εκείνες που θέλουν ηρεμία και ξεκούραση στις διακοπές τους. Προτιμούν δηλαδή να περάσουν τις ημέρες τους σε ήρεμες παραλίες, χωρίς πολύ κόσμο και να έχουν συντροφιά τους ένα καλό βιβλίο ή την παρέα τους. Υπάρχει και μία άλλη κατηγορία γυναικών όμως που οι ιδανικές διακοπές συνδυάζουν χαλάρωση αλλά και πολλή διασκέδαση. Αυτό σημαίνει πως επιλέγουν παραλίες με αρκετό κόσμο και είναι σίγουρο πως μετά τις δροσερές βουτιές στη θάλασσα θα επισκεφτούν το beach party στο bar της παραλίας.

Εάν ανήκετε και εσείς μάλιστα στη δεύτερη κατηγορία, αυτό το κείμενο είναι για εσάς. Μπορεί όσο βρισκόμαστε στην παραλία να νιώθουμε πολύ άνετα να φοράμε μόνο το μαγιό μας, κάτι όμως που μπορεί να μην ισχύει και όταν επισκεφτούμε το beach bar. Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε φροντίσει να πάρουμε μαζί μας κάποια items για να είμαστε πολύ κομψές και καλοκαιρινές για το beach party.

Ένα λινό φόρεμα σε έντονη απόχρωση ή ένα αέρινο καφτάνι, μία oversized λευκή πουκαμίσα ή μόνο ένα παρεό είναι μερικές μόλις από τις επιλογές που έχετε να κάνετε. Εάν βέβαια χρειάζεστε λίγη παραπάνω στιλιστική έμπνευση συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο κομψά looks που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο beach party.