Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που έγιναν απόλυτη τάση το φετινό καλοκαίρι

Φέτος οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου έφεραν στο προσκήνιο τα sporty eyewear, τα μεγάλα και ιδιαίτερα σχήματα, σκελετούς γυαλιών διακοσμημένους με πολύτιμα πετράδια και κόκκινα γυαλιά που προτίμησαν αρκετές fashionistas. Όμως τα γυαλιά που αγαπήθηκαν περισσότερο από τις fashion bloggers και τις stars ήταν πολύ πιο απλά. Τα γυαλιά σε ορθογώνιο σχήμα δίνουν στιλ σε κάθε πρόσωπο και outfit, κάτι που απέδειξε και η Kendall Jenner που φέτος τα αποθέωσε.

Η Kendall ξέρει αδιαμφισβήτητα πως ότι ρούχο και αξεσουάρ επιλέξει να φορέσει θα γίνει αμέσως απόλυτη τάση. Το διάσημο μοντέλο φαίνεται πως αυτή τη περίοδο έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τα γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα της Carolina Lemke που έχει σχεδιάσει η αδερφή της, Kim Kardashian.

Το συγκεκριμένο στιλ γυαλιών κυριαρχούσε για πολλά χρόνια ωστόσο τα τελευταία σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει κι έγιναν must το φετινό καλοκαίρι είναι ελαφρώς μεγαλύτερα και φοριούνται πολύ πιο εύκολα.

View this post on Instagram

@priyankachopra spotted today in NYC #priyankachopra

A post shared by PriyankaChopra Greece ??FC (@priyankachopragreekfc) on

Εκτός όμως από την Kendall, πολλές άλλες celebrites όπως η Priyanka Chopra και η Shay Mitchell  επέλεξαν να φορέσουν τα γυαλιά σε ορθογώνιο σχήμα.