Πώς η Kim Kardashian εξελίχθηκε από reality star σε fashion icon;

Η Kim Kardashian είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών. Σ’ αυτό ρόλο έχουν παίξει κυρίως οι γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει, οι οποίες στάθηκαν η αφορμή για να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας -ακόμα περισσότερο- πάνω σ’ αυτήν και την οικογένειά της.

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε για το ήθος και τον χαρακτήρα της, οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι υπάρχει ένας τομέας στον οποίο έχει κάνει πολύ θετικά βήματα προόδου και αυτός δεν είναι άλλος από το στιλ της. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη σχέση και αργότερα στον γάμο της με τον Kanye West. Πρόσφατα ο Riccardo Tisci, καλλιτεχνικός διευθυντής του Givenchy έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση του με το ζευγάρι. Αποκάλυψε λοιπόν ότι αποφάσισε να «ντύσει» αρχικά την Kim για χάρη του Kanye και της φιλίας τους. Τότε η τηλεοπτική star δεν ήταν ακριβώς το πρότυπο της γυναίκας που ήθελε ο κάθε σχεδιαστής. Ο χαρακτήρας της όμως τον κέρδισε, τη βρήκε πολύ συμπαθητική και έτσι σταδιακά άρχισε να αναπτύσσεται ανάμεσά μία φιλία.

Αφού λοιπόν επιμελήθηκε πολλές από τις εμφανίσεις της -με ρίσκο να στιγματιστεί αρνητικά από ανθρώπους της μόδας- η Kim Kardashian άρχισε να βελτιώνει το στιλ της και κάπως έτσι άρχισαν να την προσέχουν πολλοί άλλοι σχεδιαστές. Σταδιακά λοιπόν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι απίστευτα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, η Kim έγινε η γυναίκα που όλοι θέλουν να «ντύσουν» και να έχουν στην πρώτη σειρά των fashion shows τους. Blame it on Riccardo Tisci λοιπόν, και το συμπέρασμα, αν μπει κανείς στον κόπο να δει παλιότερες φωτογραφίες της Kardashian, είναι πως όλα σ’ αυτόν τον κόσμο είναι εφικτά.

Διαβάστε ακόμα:

Editor’s choice: Φέτος την άνοιξη θα φορέσουμε μόνο τα ίσια παπούτσια Zara

Τα κορίτσια του InStyle σας δείχνουν πώς να φορέσετε το κολάν που δίνουμε δώρο με το νέο τεύχος 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram