Editor’s choice: Φέτος την άνοιξη θα φορέσουμε μόνο τα ίσια παπούτσια Zara

Εντάξει, ο ισχυρισμός αυτός δεν είναι απόλυτα αληθής. Δεν έχουμε κρύψει ποτέ άλλωστε την αγάπη μας για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο συνεχώς ψάχνουμε ξανά και ξανά το ιδανικό ζευγάρι, το βρίσκουμε και μετά χρειαζόμαστε ακόμα ένα και έτσι η αναζήτηση δε σταματάει ποτέ.

Αυτή τη φορά όμως την προσοχή μας τράβηξε ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια. Τις προηγούμενες σεζόν είδαμε την επέλαση του sportswear σε όλο της το μεγαλείο, η οποία θα συνεχιστεί σε -μικρότερο βαθμό βέβαια- και κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2015. Αυτά τα παπούτσια δεν έχουν καμία σχέση με το sportswear βέβαια αλλά είναι σχεδόν το ίδιο άνετα με ένα ζευγάρι sneakers. Είναι μαύρα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ ουδέτερα και μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα σας, ενώ το λουράκι που δένει στον αστράγαλο είναι στο χρώμα του ροζ χρυσού, γεγονός που τις κάνει ιδανικές ακόμα και για βραδινές εμφανίσεις. Θέλετε λοιπόν να τα φορέσετε με ένα κλασικό σύνολο που αποτελείται από cropped παντελόνι και σακάκι; Ταιριάζουν. Θέλετε να τα φορέσετε με ένα boho αέρινο φόρεμα; Και πάλι είναι πολύ καλή επιλογή.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ προσιτή τιμή, καθώς είναι από τα καταστήματα Zara, κοστίζουν 29.95 ευρώ και μπορείτε να τις αγοράσετε με ένα κλικ εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας. Αν υπήρχαν σε πολλά χρώματα, θα τις παίρναμε όλες ευχαρίστως καθώς μέχρι να έρθει η εποχή των σανδαλιών, είναι η τέλεια εναλλακτική των sneakers για κάθε μέρα. Τέλος να κλείσουμε θυμίζοντάς σας πως τα ίσια παπούτσια όταν είναι μυτερά κάνουν τα πόδια σας -για κάποιον περίεργο λόγο- να φαίνονται πιο μακριά, σε σχέση με τις στρογγυλές μπαλαρίνες, έτσι θα προσθέσετε και ύψος στη σιλουέτα σας με πολύ απλό τρόπο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι πως αν δεν έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα, καλό θα ήταν και αυτά τα παπούτσια, όπως και όλα τα ίσια, να τα συνδυάσετε με στενό παντελόνι.

Διαβάστε ακόμα:

Blue is the new black: Δείτε το μπλε σύνολο της Κατερίνας Κανούργιου

Μόδα στη μεγάλη οθόνη: Θυμόμαστε τις ωραιότερες ταινίες που βραβεύτηκαν με Όσκαρ για τα κοστούμια τους

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα