Το jewelry trend που θα υιοθετήσουμε όλες μας αυτή την άνοιξη
Instagram @wethepeoplestyle

[ap_gallery id=”7313″]

Πριν από μερικά χρόνια, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα κοσμήματα ήταν τα statement κολιέ. Τότε, αρκούσε να δημιουργήσουμε ένα απλό look, όπως ένα total black ή total white σύνολο και να προσθέσουμε ένα άκρως εντυπωσιακό κολιέ, το οποίο θα το έκανε να ξεχωρίσει. Μέχρι πέρσι το καλοκαίρι, μία εξίσου μεγάλη τάση στα κοσμήματα ήταν τα χρυσά κολιέ και μάλιστα το να δημιουργούμε layering με αυτά.

Φέτος την άνοιξη, όμως, πρόκειται να μας απασχολήσει μία άλλη τάση στα κοσμήματα, εξίσου minimal και πολύ κομψή. Ο λόγος για τα κολιέ- αλυσίδες, τα οποία είδαμε για πρώτη φορά στις συλλογές των οίκων Chloe και Bottega Veneta.

Τα κολιέ που μοιάζουν με αλυσίδες λοιπόν είναι το jewelry trend που αξίζει να υιοθετήσουμε όλες μας την άνοιξη του 2020. Τα κορίτσια της μόδας μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει να τα φορούν και να μας δείχνουν διάφορα looks μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram. Ευτυχώς για εμάς, αυτά τα κολιέ είναι ευκολοφόρετα και ταιριάζουν με τα πάντα. Είτε θέλουμε να προσθέσουμε λίγη λάμψη στα looks του γραφείου είτε σε κάποιο βραδινό look, ένα τέτοιο κολιέ είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε.

 

Δες επίσης τα looks που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή του οίκου Burberry:

[ap_gallery id=”7299″]

 

[ap-read-more post=”643672″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα